Μπέιλ εσείς; Χάμσικ εμείς

Gazzetta team
Μπέιλ εσείς; Χάμσικ εμείς

bet365

Ο Πάνος Γαρίδης αναλύει τις "Σταχτοπούτες" του δεύτερου ομίλου και στο δίλημμα Μπέιλ ή Χάμσικ έχει ξεκάθαρες απαντήσεις.

Ουαλία και Σλοβακία τίθενται αντιμέτωπες στο Μπορντό στο πιο αμφίρροπο τουλάχιστον βάσει αποδόσεων παιχνίδι του σημερινού προγράμματος στην τελική φάση του Euro. Κοινό στοιχείο τους η παρθενική συμμετοχή τους σε μία τόσο σπουδαία διοργάνωση. Η πορεία της Ουαλίας στα γήπεδα της Γαλλίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τα κέφια του Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος πάντως μέχρι πριν από δύο εβδομάδες είχε υποχρεώσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αυτή της Σλοβακίας από τα πόδια και το μυαλό του «εγκεφάλου» της, Μάρεκ Χάμσικ. Στοιχηματικά βλέπω μία μικρή αξία στην επικράτηση των Σλοβάκων, όμως στρέφομαι σε ένα ειδικό στοίχημα λόγω της συντηρητικής προσέγγισης που αναμένεται να έχουν και οι δύο αντίπαλοι. Και αυτό είναι το under 1,5 και στα δύο ημίχρονα (στο 1.78 στον ΟΠΑΠ). Εναλλακτική επιλογή μπορεί να αποτελέσει να λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα το πρώτο 45λεπτο (στο 2.15 στον ΟΠΑΠ).

To Eυρωπαϊκό το ζεις καλύτερα σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ

Νωρίτερα κοντράρονται στο Λανς η Αλβανία με την Ελβετία. Η αλήθεια είναι ότι διαφωνώ με τον τόσο έντονο φαβοριτισμό της ομάδας του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Αλλωστε, η συνολική αίσθησή μου είναι ότι τουλάχιστον στους πρώτους αγώνες τους τα φαβορί αναμένεται να τα βρουν αρκετά δύσκολα και μία πρώτη γεύση αυτού πήραμε με την αγχωτική νίκη της γηπεδούχου Γαλλίας απέναντι στη Ρουμανία με την γκολάρα του Παγιέ στο 89’. Οι Αλβανοί διαθέτουν πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές, έκαναν εξαιρετική πορεία στα προκριματικά αφήνοντας πίσω τους Δανία και Σερβία κλείνοντας τους χώρους στους θεωρητικά ανώτερους ποιοτικά Ελβετούς και προσπαθώντας να «χτυπήσουν» σε κάποια από τις αντεπιθέσεις τους ή σε κάποια στημένη φάση, είναι ικανοί να κάνουν την πρώτη έκπληξη του τουρνουά. Κρατάω το 1Χ που προσφέρεται στο 1.89 στον ΟΠΑΠ, ενώ σκέφτομαι και να το να πετύχει η ομάδα του Τζιάνι Ντε Μπιάζι το πρώτο γκολ της αναμέτρησης (στο υψηλό 2.90 στον ΟΠΑΠ).

Το πιο ενδιαφέρον ματς της πρεμιέρας είναι αυτό που διεξάγεται στη Μασσαλία ανάμεσα στην Αγγλία και τη Ρωσία. Τα «τρία λιοντάρια» που πέτυχαν 10 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην προκριματική φάση με συνολικό απολογισμό τερμάτων 31-3, δεν έχουν νικήσει ποτέ στις οκτώ πρεμιέρες τους σε τελική φάση Euro (0-4-4). Αλλά όλες οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Ποντάρω στον άσο (στο 1.75 στον ΟΠΑΠ), όχι μόνο γιατί θεωρώ ότι η συγκεκριμένη Αγγλία έχει τα φόντα να προχωρήσει αρκετά στη διοργάνωση, αλλά και επειδή δεν έχω σε εκτίμηση αυτή τη Ρωσία, που τερμάτισε πίσω από την Αυστρία στα προκριματικά, πήρε στις λεπτομέρειες τη δεύτερη θέση από τη Σουηδία και συνολικά μου δείχνει μία ομάδα με έλλειμμα ποιότητας σε όλες τις γραμμές.

 

EURO Τελευταία Νέα