Πάρτι με χατ-τρικ Μέσι για την Αργεντινή! (vid)

Πάρτι με χατ-τρικ Μέσι για την Αργεντινή! (vid)

Gazzetta team
Πάρτι με χατ-τρικ Μέσι για την Αργεντινή! (vid)

bet365

Με τον Λιονέλ Μέσι να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του στο «επετειακό» Copa America πετυχαίνοντας μέσα σε 19 αγωνιστικά λεπτά, η Αργεντινή σκόρπισε με 5-0 τον Παναμά και σφράγισε την πρώτη θέση στο Δ' Όμιλο.

Ο Παναμάς κατάφερε να προβάλει αντίσταση απέναντι στην Αργεντινή για ένα ημίχρονο, με την «αλμπισελέστε» να κάνει πάρτι στην επανέναρξη και να συνδυάζει το ντεμπούτο του Μέσι στο φετινό Copa America με το επιβλητικό 5-0.

Το συγκρότημα του Τάτα Μαρτίνο ξεκίνησε ιδανικά και προηγήθηκε μόλις στο 7' με κεφαλιά του Οταμεντί, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ντι Μαρία. Η κατάσταση για τον Παναμά έγινε ακόμα δυσκολότερη στο 31', όταν ο Γοδόι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με το πρώτο μέρος να λήγει ωστόσο με ανησυχία για την Αργεντινή που είδε τον Ντι Μαρία να γίνεται αναγκαστική αλλαγή και να αποχωρεί με έντονους πόνους στο 43'.

Η είσοδος του Λιονέλ Μέσι στο παιχνίδι άλλαξε εντελώς την εικόνα του ματς, δίνοντας άλλη διάσταση στο παιχνίδι της Αργεντινής. Ο Λίο ήταν ορεξάτος και χρειάστηκε μόλις 7 λεπτά για να ανοίξει λογαριασμό στη φετινή διοργάνωση, γράφοντας το 2-0 στο με ψύχραιμο πλασέ στο 68'.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν έμεινε όμως μόνο εκεί και μέσα 19 λεπτά έφτασε στο χατ-τρικ. Αρχικά νίκησε τον Πενέδο με εξαιρετικό χτύπημα φάουλ στο 78' και στο 87' «χτύπησε» ξανά φτάνοντας τα 53 γκολ με την «αλμπισελέστε», 3 λιγότερα από τον πρώτο σκόρερ της ιστορίας της, Γκαμπριέλ Μπατιστούτα.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κουν Αγουέρο, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του Τάτα Μαρτίνο που «κλείδωσε» από τώρα την πρώτη θέση στον Δ' Όμιλο.

Δ' Όμιλος (Βαθμολογία)

1.Αργεντινή 6 7-1

2. Χιλή 3 3-3

3. Παναμάς 2-6

4. Βολιβία 0 2-4

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα