Μπλέκουν τον Ντε Χέα σε υπόθεση βιασμού!

Gazzetta team
Μπλέκουν τον Ντε Χέα σε υπόθεση βιασμού!

bet365

Μαζί με τον άλλοτε συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα Ελπίδων της Ισπανίας, Ικέρ Μουνιαΐν, ο Νταβίντ Ντε Χέα φέρεται να έχει συμμετοχή σε υπόθεση βιασμού!

Όπως αναφέρει η «Eldiario.es», ο πορτιέρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε μαζί με τον Μουνιαΐν σε ... κανονισμένο ραντεβού με κοπέλα, σε ξενοδοχείο, έχοντας συνεννοηθεί και με τον Τόρμπε, ο οποίος από τον περασμένο Απρίλη έχει τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης για υποθέσεις σεξουαλικής βίας, παιδικής πορνογραφίας και εμπόριο σαρκός.

Η κοπέλα που φέρεται να βρέθηκε στο «στόχαστρο» των ποδοσφαιριστών, επικαλείται πως ο Τούρμπε της ανέφερε συνεχώς ότι θα πληρωθεί αρκετά καλά για τις «υπηρεσίες» της, ενώ στην κατάθεσή της, έχει υποστηρίξει πως έπειτα από το ραντεβού, συνεχώς δεχόταν τηλεφωνήματα από τους παίκτες ώστε να εξασφαλίσουν εκείνοι πως δεν θα μιλούσε στις Αρχές.

Για τον Ντε Χέα, τονίζεται πως προσπάθησε να κανονίσει νέο ραντεβού, με πέντε συμπαίκτες του από τη Γιουνάιτεντ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα