Fan zone θα πει... (pics+vids)

Θάνος Σαρρής
Fan zone θα πει... (pics+vids)

bet365

H μεγαλύτερη fan zone τoυ Euro 2016 άνοιξε κάτω από τον Πύργο του Άιφελ και το gazzetta.gr σας ξεναγεί με ένα πλούσιο αποκλειστικό φωτορεπορτάζ! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Ηταν το πιο μεγάλο θέμα για την οργανωτική επιτροπή της UEFA αλλά και του γαλλικού κράτους. Για το εάν έπρεπε δηλαδή να υπάρξουν Fan Zones κατά την διάρκεια του Euro. Εν τέλει η απόφαση λήφθηκε. Στις δέκα πόλεις που θα φιλοξενήσουν τα παιχνίδια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα ανοίξουν και οι ζώνες φιλάθλων.

H πρώτη Fan Zone που έκανε τα εγκαίνια της ήταν αυτή του Παρισιού. Ακριβώς κάτω από τον Πύργο του Αϊφελ. Και το gazzetta.gr ήταν εκεί από την πρώτη στιγμή (κοντά στις 16:00) έως και το τέλος της συναυλίας του David Guetta. Με την άφιξη της Δημάρχου του Παρισιού, ουσιαστικά άνοιξε κι επίσημα η ζώνη, η οποία έχει έκταση μεγαλύτερη από 30 ποδοσφαιρικά γήπεδα και είναι η μεγαλύτερη όλης της χώρας.

Περισσότεροι από 85.000 άνθρωποι ένιωσαν άνετοι σε αυτό το απίστευτα διαμορφωμένο μέρος στο οποίο οι fans θα μπορούν να βλέπουν τα παιχνίδια σε γιγαντοοθόνες. Και το gazzetta.gr σας μεταφέρει με φωτορεπορτάζ το τι εστί Fan Zone...

Ωραίες παρουσίες...

Μικροί-μεγάλοι στο χορό...

Τοπικές φορεσιές από χώρες που δεν τα κατάφεραν να βρεθούν στο Euro...

Αλλά και παρουσίες από χώρες που βρίσκονται εκτός Ευρώπης!

Aτέλειωτο παιχνίδι...

Aλλά και ατελείωτες ουρές για φαγητό και ποτό...

Αναμονή...

Πολύ αυστηροί έλεγχοι...

Εορταστική διάθεση υπό το αυστηρό βλέμμα των αρχών...

Πολλές selfies...

Πολλή μπύρα...

Χρώματα...

Αγαπημένα ζευγάρια...

Αλλά και μοναχικοί λύκοι...

Ορθοστασία...

Σημαίες...

Και φυσικά ατέλειωτος χορός!

 

EURO Τελευταία Νέα