«Παραμένει ανοιχτό του Πιάτι για τον Ολυμπιακό»

«Παραμένει ανοιχτό του Πιάτι για τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
«Παραμένει ανοιχτό του Πιάτι για τον Ολυμπιακό»

bet365

Ρεπορτάζ που ασχολούνται με τη Βαλένθια, έκαναν λόγο για Ολυμπιακό και Πιάτι. Τι γράφουν οι Ισπανοί.

Στην Ισπανία γράφουν ότι ο Πάμπλο Πιάτι έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, με το «Γαύρο» να θεωρεί την πηγή αυτή αξιόπιστη.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει έναν ποιοτικό αριστεροπόδαρο εξτρέμ, από τη στιγμή που ο Ερνάνι αναμένεται να μην συνεχίσει στο Λιμάνι κι ο Ντουρμάζ λογικά περιμένει να δει πως θα τα πάει στο Euro ώστε να εξαργυρώσει τις εμφανίσεις του με μια καλή μεταγραφή, δεδομένου ότι κι η συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ελλάδας εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Οι «νυχτερίδες» από την πλευρά τους, δεν έχουν πρόβλημα να πουλήσουν τον παίκτη μιας και δεν πραγματοποίησε καλή σεζόν πέρυσι και δεν φαίνεται να υπολογίζεται φέτος. Το συμβόλαιό του όμως λήγει το 2019 και έτσι ίσως να είναι θετικοί και στο ενδεχόμενο δανεισμού.

Το θέμα είναι να συμφωνήσουν κι οι δύο πλευρές και στο οικονομικό, μιας κι η εν λόγω περίπτωση μόνο εύκολη δεν είναι. Πάντως, παίζεται του Πιάτι με το θέμα να είναι ανοιχτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα