Αρχίζει η γιορτή!

Κώστας Ζάλιαρης
Αρχίζει η γιορτή!

bet365

Οι οικοδεσπότες Γάλλοι, αντιμετωπίζουν τη Ρουμανία (22:00, ΕΡΤ1/ΕΡΤHD) στην πρεμιέρα του Euro 2016, με τους «τρικολόρ» να κάνουν ποδαρικό έχοντας πιστωθεί τον τίτλο του απόλυτου φαβορί της διοργάνωσης!

Με την ελπίδα το αποψινό παιχνίδι ν' αποτελέσει την καλύτερη δυνατή έναρξη του τουρνουά και να προετοιμάσει τον κόσμο γι' ακόμα καλύτερη συνέχεια, ζουν οι Γάλλοι τις τελευταίες ώρες.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν έστειλε το μήνυμα για μια διοργάνωση που θα ξεκινήσει, θα εξελιχθεί και θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και σε αυτό εκτός των γηπέδων, τονίζοντας για τους «τρικολόρ» πως «όσο οι ποδοσφαιριστές μου καταφέρουν να μην σκέφτονται την πίεση που ασκείται, τόσο το καλύτερο θα είναι για την εθνική μας ομάδα».

Στην αντίπερα όχθη, ο Άνχελ Ιορντανέσκου γνωρίζει καλά τις δυσκολίες της πρεμιέρας του Euro 2016 και την ποιότητα των Γάλλων, δεν έκρυψε πως ουσιαστικά οι Ρουμάνοι αντιμετωπίζουν το μεγάλο φαβορί και ξεκαθάρισε πως στόχος της ομάδας του είναι η πρόκριση από τη φάση των ομίλων και μια γενικότερη ανταγωνιστική και αξιοπρεπή εικόνα.

Παίξε νόμιμα με τις καλύτερες αποδόσεις στη Vistabet!

Επί του αγωνιστικού, αμφίβολος για τους Ρουμάνους είναι ο Φιλίπ με πρόβλημα στον αστράγαλο, ενώ οι οικοδεσπότες δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα.

Οι δυο ομάδες, είχαν συναντηθεί τελευταία φορά πριν από 20 χρόνια, την ίδια ακριβώς μέρα! Στις 10/6 του 1996, στο Euro που τότε είχε διεξαχθεί στην Αγγλία.

Πιθανές ενδεκάδες:

Γαλλία: Γιορίς, Σανιά, Ραμί, Κοσιελνί, Εβρά, Πογκμπά, Καντέ, Ματουϊντί, Γκριεζμάν, Ζιρού, Παγιέ

Ρουμανία: Ταταρουσάνου, Σαπουνάρου, Κίρικες, Γκρίγκορε, Ρατς, Χόμπαν, Πιντίλι, Πόπα, Στάνσιου, Στάντσου, Κεσέρου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα