Παραμένουν στο «κάδρο» Κονέ και Κεϊτά

Παραμένουν στο «κάδρο» Κονέ και Κεϊτά

Gazzetta team
Παραμένουν στο «κάδρο» Κονέ και Κεϊτά

bet365

Να προσθέσει ποιότητα στον χώρο του κέντρου θέλει ο Παναθηναϊκός.

Και τυπικά ελεύθερος είναι από χτες ο Σεϊντού Κεϊτά, ο οποίος, σύμφωνα με τους Ιταλούς βρίσκεται ψηλά στην λίστα του Στραματσόνι. Μπορεί να είναι 36 χρονών, όμως είναι αρκετά ποιοτικός, ενώ προέρχεται από καλή σεζόν με 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έτσι, όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», δεν αποκλείεται να γίνει όντως κίνηση από τους «πράσινους», αφού οι αξιώσεις του παίκτη δεν είναι πολύ μεγάλες.

Παράλληλα, πάντα ενεργό είναι και το ενδιαφέρον του τριφυλλιού για τον Παναγιώτη Κονέ, με την περίπτωσή του να παραμένει δύσκολη. Τα νέα, πάντως, είναι καλά, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «GoalNews», ο διεθνής μέσος έχει αρχίσει να... βάζει νερό στο κρασί του και να πείθεται για το πλάνο και την προοπτική του Παναθηναϊκού. Αυτό, βέβαια, δεν είναι αρκετό, αφού υπάρχει το μεγάλο εμπόδιο των απαιτήσεων της Ουντινέζε, όμως με την συμβολή του παίκτη, υπάρχει ελπίδα πως ίσως οι Ιταλοί αλλάξουν στάση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα