Κλείνει στην ΑΕΚ ο Τσιγκρίνσκι

Κλείνει στην ΑΕΚ ο Τσιγκρίνσκι

Gazzetta team
Κλείνει στην ΑΕΚ ο Τσιγκρίνσκι

bet365

Μία... ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής η Ένωση, που φέρεται να τα βρήκε με τον Ουκρανό.

Την φανέλα της ΑΕΚ φαίνεται πως προβάρει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα έχει βρει με τους ανθρώπους της Ένωσης και δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να ολοκληρωθεί η σπουδαία κίνηση για την Κυπελλούχο Ελλάδος. Όπως είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr, η ΑΕΚ ήθελε πάρα πολύ τον παίκτη, ο ίδιος μάλιστα, είχε δηλώσει στο gazzetta.gr ότι γνωρίζει το έντονο ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυρων» και αφού χτες έμεινε ελεύθερος, ανοίγει ο δρόμος για να έρθει στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «GoalNews», μάλιστα, στις επαφές με τον Ουκρανό αμυντικό, έχει βρεθεί η... χρυσή τομή, με τον παίκτη να έχει πειστεί και για το πρότζεκτ της Ένωση, ενώ, μετά και την έγκριση του Κετσπάγια, όλα οδηγούν σε «γάμο», που δεν αποκλείεται να ολοκληρωθεί το επόμενο 24ωρο. Την υπόθεση έχει πάρει πάνω του αποκλειστικά ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαιες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα