Απαγόρευσαν και τις ταράτσες!

Αντώνης Σαούλης
Απαγόρευσαν και τις ταράτσες!

bet365

Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού της Γαλλίας με ανακοίνωσή του έκανε γνωστό πως τα μπαρ δεν θα μπορούν να δείχνουν τους αγώνες στις ταράτσες! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ

Εχεις κανονίσει με την παρέα σου να πας στο αγαπημένο σου μπαράκι για να δεις το παιχνίδι του Euro στην ταράτσα; Ακυρο ψηλέ! Τουλάχιστον στην Γαλλία κατά την διάρκεια του Euro. Αυτό ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Thierry Braillard.

«Προσπαθούμε να είμαστε οργανωμένοι, ώστε όλα να πάνε καλά. Δεν μπορούμε να δεχτούμε οτι θα υπάρχουν συγκεντρώσεις αρκετών ανθρώπων χωρίς να υπάρχει η σωστή οργάνωση, γιατί πολύ απλά οι δυνάμεις ασφαλείας δεν μπορούν να βρίσκονται παντού», είπε στο τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV.

Προφανώς και αυτή η απόφαση έκανε έξαλλους αρκετούς ιδιοκτήτες μπαρ ειδικά στην περιοχή της Μασσαλίας! «Θα υπάρχουν οι Fan Zones σε κάθε πόλη και περιμένουμε συνολικά 7 εκατ. Φιλάθλους. Οπότε νομίζω δεν θα υπάρχει τρομερό πρόβλημα για την απόφασή μας» συνέχισε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού.

 

EURO Τελευταία Νέα