Γιαννούλης: «Θα παλέψω για μια θέση στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Γιαννούλης: «Θα παλέψω για μια θέση στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι από τους λίγους δανεικούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, που θα πάρουν αυτό το καλοκαίρι το δρόμο της επιστροφής στην Τούμπα.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής πέρασε έναν γεμάτο αγωνιστικά χρόνο στη Βέροια και πλέον έχει ενημερωθεί, όπως έχει αναφέρει το Gazzetta.gr, ότι θα είναι στην πρώτη συγκέντρωση του «Δικεφάλου» για να ξεκινήσει προετοιμασία με την πρώτη ομάδα.

Για όσα συνέβησαν στον ένα χρόνο της απουσίας του από την Τούμπα, αλλά και τις βλέψεις του για το μέλλον ο αριστεροπόδαρος αμυντικός μίλησε σήμερα σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Libero 107,4 και την εκπομπή PAOK24:

Για το πώς περνάει αυτές τις ημέρες πριν την πρώτη προπόνηση με τον ΠΑΟΚ:

«Εκτός από τις διακοπές έχω άλλες υποχρεώσεις. Κάνω προπονήσεις για να είμαι έτοιμος με την προετοιμασία. Πήρα τη μετάθεση μου για τη Θεσσαλονίκη, οπότε είναι όλα καλύτερα και με τη θητεία μου τώρα. Σταμάτησα για δύο εβδομάδες για διακοπές και τώρα ξεκίνησα τις συνδυαστικές ατομικές προπονήσεις με βάρος στο αερόβιο».

Για την πρώτη του σεζόν στη Super League με τη Βέροια:

«Ήταν αρκετά τα παιχνίδια που πήρα. Μέχρι ένα βαθμό είμαι ευχαριστημένος. Θα ήθελα παραπάνω πράγματα από τον εαυτό μου, αλλά περιμένουμε να δούμε και τι θα γίνει τη νέα χρονιά».

Για το γεγονός ότι με βάση τα στατιστικά του στη Βέροια ήταν καλύτερος αμυντικά παρά επιθετικά, έχοντας πάει στην ομάδα της Ημαθίας ως εξτρέμ και έχοντας χρησιμοποιηθεί τελικά ως αριστερός μπακ:

«Είναι λίγο παράξενο αυτό. Από την πρώτη στιγμή που έγινα αριστερό μπακ, επειδή δεν ήταν η φυσική μου θέση, ο προπονητής μου μου είπε να επικεντρωθώ στην άμυνα. Δεν έβγαινα τόσο στην επίθεση, δεν κάναμε και τόσα στο επιθετικό κομμάτι, αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό».

Για τη θέση του:

«Αυτή η θέση προέκυψε όταν πήγα στη Βέροια και ο κ. Γεωργιάδης στην προετοιμασία με χρησιμοποίησε εκεί. Νομίζω πλέον ότι μου ταιριάζει περισσότερο και μου αρέσει πιο πολύ. Είναι τελείως διαφορετική θέση, έχεις χώρους για να ανέβεις στην επίθεση και δεν έχεις τόσο σκληρή η άμυνα πάνω σου».

Για το φετινό του καλοκαίρι:

«Είναι κομβικό καλοκαίρι για την καριέρα μου. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μείνω στον ΠΑΟΚ. Η ενημέρωση που έχω είναι ότι θα συμμετέχω στην πρώτη προπόνηση. Δεν ξέρω τώρα κάτι παραπάνω».

Για τον ΠΑΟΚ που είδε την περσινή σεζόν:

«Ένας πολύ καλός ΠΑΟΚ ειδικά στα πλέι οφ, νομίζω ότι θα πρέπει να συνεχιστεί αυτό και την επόμενη χρονιά»

Για το αν τον τρομάζει ο ανταγωνισμός στον ΠΑΟΚ:

«Επειδή είναι μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ θα είναι μεγάλος και ο ανταγωνισμός. Υπάρχει πίεση. Μόνο καλύτερο μπορούν να με κάνουν αυτά τα πράγματα και ελπίζω να κερδίσω τη θέση μου στον ΠΑΟΚ. Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Θα ήθελα να μείνω στον ΠΑΟΚ, να πάρω τις ευκαιρίες μου και γιατί όχι να καθιερωθώ. Είναι πολύ καλό ότι στον ΠΑΟΚ καθιερώνονται νέοι Έλληνες παίκτες για μένα και τα παιδιά της ηλικίας μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα