Θέλει να αγοράσει και τον... υπόλοιπο Μπεργκ ο Παναθηναϊκός!

Θέλει να αγοράσει και τον... υπόλοιπο Μπεργκ ο Παναθηναϊκός!

Gazzetta team
Θέλει να αγοράσει και τον... υπόλοιπο Μπεργκ ο Παναθηναϊκός!

bet365

Το 35% των δικαιωμάτων του Μπεργκ που κατέχει το Αμβούργο θέλει να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός και για τον λόγο αυτό ήρθε σε πρώτη επαφή με τους Γερμανούς.

Όταν το καλοκαίρι του 2013 ο Παναθηναϊκός αγόραζε από το Αμβούργο τον Μπεργκ, δεν έβγαλε λεφτά από το ταμείο του. Αυτό γιατί, οι Γερμανοί διατήρησαν το 35% των δικαιωμάτων του Σουηδού και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ένα 12,5%. Πλέον όμως τα πράγματα δείχνουν να αλλάζουν...

Οι «πράσινοι», εκτός από το γεγονός πως θέλουν να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Μπεργκ μέχρι το 2019 (το υπάρχων λήγει το 2018), σύμφωνα με την «Goal», θέλουν να τον κάνουν και όλο δικό τους. Έτσι, έχουν ήδη έρθει σε πρώτη επαφή με το Αμβούργο ώστε να αποκτήσουν το 35% και να μείνει μόνο το 12,5% που θα έχει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Ο λόγος που θέλουν να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση, είναι το γεγονός πως θέλουν να έχουν μεγαλύτερη διαπραγματευτική δύναμη και να απορρίπτουν πιο εύκολα κάποιες προτάσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα μάλιστα, μια ομάδα που έδινε 8 εκατομμύρια ευρώ είχε προσεγγίσει και το Αμβούργο ώστε να πιέσει τον Παναθηναϊκό. Στην πρώτη επαφή των δύο πλευρών, πάντως, δεν έγινε συζήτηση για τα οικονομικά δεδομένα. Το Αμβούργο γνωρίζει πως το «τριφύλλι» δεν πουλάει τον Σουηδό παρά μόνο αν έρθει κάποια εξωπραγματική πρόταση και αυτό είναι υπέρ του Παναθηναϊκού, βάζοντας τους Γερμανούς σε σοβαρές σκέψεις να παραχωρήσουν ολόκληρο τον ποδοσφαιριστή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα