Συζητήσεις (και μόνο) του ΠΑΟΚ για Αγκάτσι

Συζητήσεις (και μόνο) του ΠΑΟΚ για Αγκάτσι

Συζητήσεις (και μόνο) του ΠΑΟΚ για Αγκάτσι

bet365

Ο Μίκαελ Αγκάτσι που εδώ και δύο χρόνια έχει να παίξει επίσημο ματς, ανήκει στη Μίλαν λέγεται ότι ενδιαφέρει τον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν τις τελευταίες ώρες ο Λούμπος Μίχελ, που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει ταξιδέψει αρκετές φορές στο Μιλάνο, κοιτάει έντονα και συζητάει με την ιταλική ομάδα για τον Ιταλό πορτιέρο. Φαίνεται, όμως, ότι είναι απλά συζητήσεις....

Ο γεννημένος στις 3 Ιουλίου 1984 ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα με τη φανέλα της Κάλιαρι, από το 2010 έως το 2014, ενώ εκείνο το καλοκαίρι η Μίλαν τον απέκτησε από την Κιέβο Βερόνα στην οποία είχε μεταπηδήσει τον Ιανουάριο του ’14, μετά την αποχώρηση του Κριστιάν Αμπιάτι και στη θέση του Μάρκο Αμέλιο το συμβόλαιο του οποίου δεν ανανεώθηκε από τους «ροσονέρι».

Την περσινή σεζόν παραχωρήθηκε στην αγγλική Μίντλεσμπρο, ως δανεικός από τη Μίλαν, αλλά δεν μέτρησε ούτε μια επίσημη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Τσάμπιονσιπ (όπου η Μπόρο κέρδισε την άνοδο στην Premier League) μένοντας στη σκιά του δικού μας Ντίμι Κωνσταντόπουλου και του Ισπανού Τομάς Μεχία.

Χωρίς ματς έμεινε και την σεζόν 2014-15 όταν εντάχθηκε στη Μίλαν, με το τελευταίο επίσημο ματς να είναι με την Κιέβο Βερόνα στις 11 Μαίου 2014!;

τ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα