David Guetta: «Κανείς δεν ξεχνά την Ελλάδα του 2004!»

Θάνος Σαρρής
David Guetta: «Κανείς δεν ξεχνά την Ελλάδα του 2004!»

bet365

Ο μουσικός πρεσβευτής του Euro 2016, David Guetta μίλησε στο gazzetta.gr για την απουσία της Ελλάδας από το Euro, καθώς και για τη σχέση της μουσικής με το ποδόσφαιρο!

Το 2011, ψηφίστηκε από τον κόσμο ως ο καλύτερος DJ στον κόσμο. Έχοντας κατακτήσει δύο Grammy και δεκάδες DJ βραβεία, ο David Guetta ανέλαβε να δώσει λίγη από τη μουσική του λάμψη στο Euro 2016.

Είναι ο μουσικός πρεσβευτής της διοργάνωσης, για την οποία έγραψε και το επίσημο τραγούδι, το «This one is for you». Θα είναι εκείνος που θα σηματοδοτήσει το άνοιγμα της τεράστιας fan zone κάτω από τον Πύργο του Άιφελ, ενώ θα δώσει το στίγμα του και στην τελετή έναρξης. Το γεγονός ότι είναι Γάλλος και συγκεκριμένα παριζιάνος, του δίνει έξτρα κίνητρο προκειμένου να δείξει ότι τόσο η μουσική, όσο και το ποδόσφαιρο, μπορούν να φέρουν τον κόσμο κοντά.

Ο Guetta ήταν στους βασικούς ομιλητές της συνέντευξης Τύπου για την παρουσία του τουρνουά, δίπλα στον Πιερλουίτζι Κολίνα και τον Θεόδωρο Θεοδωρίδη. Αποχώρησε πριν από τους υπόλοιπους ομιλητές προκειμένου να κάνει πρόβα, ωστόσο το gazzetta.gr τον... πρόλαβε πριν την έξοδο! Ευγενικός, χαμογελαστός και γεμάτος όρεξη, δεν αρνήθηκε να καθυστερήσει λίγα λεπτά ακόμα τις μουσικές του.

Όταν του είπαμε ότι είμαστε από την Ελλάδα, τόνισε: «Από την Ελλάδα; Κανείς δεν ξεχνάει την Ελλάδα του Euro 2004. Είναι κρίμα που δεν θα βρίσκεται στο Euro!». Στη συνέχεια, μίλησε on camera για την δυνατότητά του να δείξει μέσω του Euro την ενότητα, την εκτίμηση και το σεβασμό. Αναφέρθηκε επίσης στα κοινα ανάμεσα στη μουσική και τον αθλητισμό, ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο, υποστηρίζoντας πως και στα δύο ο κόσμος μπορεί να γίνει ένα!

Δείτε τα video με τις δηλώσεις του!

 

EURO Τελευταία Νέα