Κετσπάγια: «Έχει συμβόλαιο ο Καρλάο»

Κετσπάγια: «Έχει συμβόλαιο ο Καρλάο»

Gazzetta team
Κετσπάγια: «Έχει συμβόλαιο ο Καρλάο»

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια με νέες δηλώσεις του τόνισε ότι θα ήθελε παίκτες από την Κύπρο ενώ τόνισε ότι ο Καρλάο έχει συμβόλαιο και δεν θα μπει στην διαδικασία διεκδίκησης του.

«Δεν ξέρω από πού ήρθε αυτό. Ο Καρλάο έχει συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ και δεν θέλω να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Από την στιγμή που έχει συμβόλαιο θα πρέπει να το σεβαστούμε. Αυτά είναι παιχνίδια των μάνατζερ», ανέφερε αρχικά στον Άλφα Κύπρου για να προσθέσει στη συνέχεια ότι θα ήθελε στην ΑΕΚ ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα.

«Θα έλεγα ότι υπάρχουν κάποιοι παίχτες που θα ήθελα. Για να πάρεις κάποιους από αυτούς θα πρέπει να δώσεις κάποια λεφτά. Υπάρχουν όμως κάποια πλαίσια. Θα ήθελα κάποιους παίχτες. Έφυγαν πολλοί παίχτες από την Ελλάδα και πήγαν στην Κύπρο, στην οποία έκαναν την διαφορά. Πιστεύω ότι υπάρχουν παίχτες που θα ήθελα και μπορούν να κάνουν την διαφορά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα