«Ο Φέργκιουσον έκανε τον Πογκμπά να κλάψει»

«Ο Φέργκιουσον έκανε τον Πογκμπά να κλάψει»

bet365

Σήμερα είναι ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Ενα αστέρι που χρειάστηκε να παραγκωνιστεί και να κλάψει με αφορμή τον... Άλεξ Φέργκιουσον.

Αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα μεγαλύτερα χαφ στον κόσμο - αν όχι το καλύτερο. Στη Γιουβάντους είναι το νούμερο ένα, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι, η Μπαρτσελόνα, η Τσέλσι κι η Παρί Σεν Ζερμέν έχει γραφτεί ότι τον θέλουν στο ρόστερ τους.

Πάντως, τα πράγματα δεν ήταν πάντα τόσο τέλεια για το Γάλλο. Η εποχή που έπαιζε ή μάλλον που δεν έπαιζε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν δύσκολη. Και ακόμη πιο σκληρός φαίνεται πως ήταν ο τρόπος που του συμπεριφέρθηκε ο Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Σκωτσέζος τεχνικός, σύμφωνα με τη μητέρα του Πογκμπά τον... τιμώρησε επειδή δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους διαβόλους».

«Είπα: Τι; Ο Φέργκιουσον έρχεται σπίτι μου! Ήρθε μόνος του. Ήταν μαζί και τα αδέρφια του (σ.σ του Πογκμπά) και αποφασίσαμε να μην υπογράψουμε ξανά. Ο Φέργκιουσον τον τιμώρησε, δεν τον άφηνε να παίζει. Ο Πολ ήταν μόνος του. Μέχρι που έκλαψε στο γραφεό του Φέργκιουσον με τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε», είπε χαρακτηριστικά στο AFP η Γεό Μοριμπά.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα