Η καλύτερη 11αδα all time του EURO (pic & vid)

Gazzetta team
Η καλύτερη 11αδα all time του EURO (pic & vid)

bet365

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 3,5 εκατομμύρια χρηστών, οι οπαδοί είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν την καλύτερη 11άδα όλων των εποχών για τη διοργάνωση του EURO.

Οι μέρες πλησιάζουν και στο επίσημο σάιτ της UEFA υπήρχε η επιλογή σχηματισμού της κορυφαίας 11άδας όλων των εποχών, σύμφωνα με την προτίμηση του καθενός.

Σχηματίστηκαν 309.690 διαφορετικές ομάδες, με τους εξής παίκτες να έχουν τις περισσότερες παρουσίες στην «καρδιά» όσων ψήφισαν:

Μπουφόν, Μαλντίνι, Μπεκενμπάουερ, Πουγιόλ, Λαμ, Ζιντάν, Πίρλο, Ινιέστα, Ρονάλντο, Ανρί, Φαν Μπάστεν.

Κι αν για τον «ιπτάμενο Ολλανδό», τον Ζιζού, τον Λαμ, τον «Κάιζερ» και τον Ινιέστα η παρουσία τους μοιάζει φυσιολογική, οι υπόλοιπες μοιάζουν κάπως… παράξενες. Όχι φυσικά για την αδιαμφισβήτητη κλάση τους, αλλά για το γεγονός πως δεν έχουν «σημαδέψει» με την παρουσία τους τη διοργάνωση.

Χαρακτηριστικά, ο Ρονάλντο, ο Πίρλο, ο Μαλντίνι και ο Μπουφόν δεν έχουν κατακτήσει ποτέ το τρόπαιο του EURO, ενώ ακόμα και για την επιλογή του Πουγιόλ, που το σήκωσε το 2008, ενδεχομένως πιο ταιριαστή θα έμοιαζε αυτή του Σέρχιο Ράμος, που ήταν παρών και το 2012, στο repeat των Ισπανών, μετρώντας δυο κατακτήσεις…

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

http://www.uefa.com/uefaeuro/video/videoid=2371670.html

 

EURO Τελευταία Νέα