Ο ΠΑΟΚ «βλέπει» τον Αργεντινό φορ Καλέρι!

Ο ΠΑΟΚ «βλέπει» τον Αργεντινό φορ Καλέρι!

Gazzetta team
Ο ΠΑΟΚ «βλέπει» τον Αργεντινό φορ Καλέρι!

bet365

Οι προτάσεις πέφτουν… βροχή στον ΠΑΟΚ και ένα από τα πολλά ονόματα, που έχουν φτάσει στην Τούμπα είναι και αυτό του Αργεντινού επιθετικού Τζόναθαν Καλέρι.

Ο Καλέρι στα 22 του χρόνια ανήκει στην Ντεπορτίβο Μαλντονάντο της Ουρουγουάης και φέτος στα μισά της σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Σάο Πάολο, όπου σκόραρε 8 γκολ σε 11 αναμετρήσεις, αν και τον περίμεναν στην Ιταλία και στην Μπολόνια.

Είναι ποδοσφαιρικό παιδί της Μπόκα Τζούνιορ και το χειμώνα του 2015 είχε πετύχει ένα καταπληκτικό γκολ στην επιστροφή του Κάρλος Τέβες, ενώ τα δικαιώματα η Μπόκα Τζούνιορς τα είχε πουλήσει σε γκρουπ επενδυτών την Stellar Group η οποία τον είχε δηλώσει σε ομάδα της Ουρουγουάης, την Ντεπορτίβο Μαλδονάδο.

Η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς η… μισή ποδοσφαιρική Ευρώπη έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, όμως έχει προταθεί και εξετάζεται από τον ΠΑΟΚ, όπως και η προοπτική απόκτησης του από την ομάδα στην οποία ανήκει, μόνο με τη μορφή δανεισμού, καθώς η αγορά του ξεπερνάει τα 12 εκατ. ευρώ.

Μπορεί να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης, όσο και στα άκρα, αλλά και στον άξονα πίσω από τον βασικό φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα