Και τώρα, πως θα φύγει ο Μανωλάς;

Και τώρα, πως θα φύγει ο Μανωλάς;

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο Gazzetta.gr για την ατυχία του (νιόπαντρου) Μανωλά.

Ασφαλώς και δεν είναι τίποτα σίγουρο με τη μεταγραφή του Μανωλά στην Αγγλία. Όμως, η αλήθεια είναι ότι γίνει μία καλή προεργασία, εξ ου και τα ρεπορτάζ περί Άρσεναλ, Τσέλσι και Γιουνάϊτεντ.

Όμως, η τελευταία εξέλιξη δεν είναι καλή για τον (νιόπαντρο) Μανωλά και τα πλάνα για μία μετακίνησή του στην Πρέμιερ Λιγκ! Τουλάχιστον πάντα θεωρητικά, γιατί μόνο σε τέτοια βάση μπορούμε να μιλάμε τούτη την στιγμή.

Κι αναφέρομαι βέβαια στον σοβαρό τραυματισμό του Ρούντιγκερ, του διεθνή Γερμανού σέντερ μπακ, που όχι απλά χάνει το ΓΙΟΥΡΟ, αλλά μένει εκτός δράσης για ένα εξάμηνο με ρήξη στους χιαστούς!

Όπου Ρούντιγκερ, ο παρτενέρ του Μανωλά στην άμυνα της Ρόμα. Ο Γερμανός είχε 29 συμμετοχές στη βασική 11άδα σε σύνολο 38 αγωνιστικών κι ο Έλληνας είχε 36. Αυτοί οι δύο ήταν οι βασικοί σέντερ μπακ.

Τώρα λοιπόν η Ρόμα τι θα κάνει; Είναι υποχρεωμένη να ψάξει για τον αντικαταστάτη του Ρούντιγκερ και θα πουλήσει και το Μανωλά; Να ψάχνει μετά για δύο στόπερ;…Έχει ένα καλό Βραζιλιάνο στόπερ, τον Καστάν, αλλά δύο χρόνια τώρα ταλαιπωρείται από σοβαρούς τραυματισμούς…Κι η εναλλακτική είναι ένας Βόσνιος, ο Ζουκάνοβιτς, τον οποίο δεν πολυεμπιστεύονται για επίπεδο βασικού.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στη Vistabet

Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά ο τραυματισμός του Ρούντιγκερ, πιστεύω ότι θα επηρεάσει το αρχικό πλάνο της Ρόμα, που ήταν η πώληση του Κώστα…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.