Το μεταγραφικό status του Μαζουάκου!

Το μεταγραφικό status του Μαζουάκου!

Το μεταγραφικό status του Μαζουάκου!

bet365

Ο Αρτούρ Μαζουάκου έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, δίχως όμως οι υπάρχουσες προτάσεις να φτάνουν στα επίπεδα που θέλει ο Ολυμπιακός. Διαβάστε στο Gazzetta.gr τα δεδομένα.
Ούτε μία, ούτε δύο... Σύνολο επτά ομάδες έχουν ασχοληθεί και ενδιαφερθεί για τον Αρτούρ Μαζουάκου φέτος το καλοκαίρι: Ρόμα, Μονακό, Λιόν, Γουέστ Μπρομ, Γουέστ Χαμ, Σάντερλαντ αλλά και Μπενφίκα. Στο Νησί βέβαια υποστηρίζουν πως μπορεί να υπάρχουν και άλλοι σύλλογοι που να ασχολούνται με τον αριστερό μπακ του Ολυμπιακού ενώ από την Γαλλία είχε διαρρεύσει ακόμα και το όνομα της Μαρσέιγ. Για τον 22χρονο αμυντικό των Πειραιωτών βέβαια υπάρχουν δύο μείον.
Το πρώτο είναι πως δεν έχει κάνει τόσο καλή χρονιά και το δεύτερο ότι δεν είναι διεθνής και δεν υπάρχει μία προοπτική μεγάλης διοργάνωσης που να τον βοηθούσε να αλλάξει το μεταγραφικό του status και να ανεβάσει αισθητά τις μετοχές του. Όπως έχουμε τονίσει ξανά οι προτάσεις που υπάρχουν για τον Μαζουάκου δεν φτάνουν στα επίπεδα που θέλει ο Ολυμπιακός.
Δεν ξεπερνούν τα 7 - 8 εκατ. ευρώ (σ.σ. και ως εκ τούτου δεν γίνονται αποδεκτές), όταν οι ερυθρόλευκοι ζητούν 10 - 12. Παρόλα αυτά πάντως το γεγονός πως δεν είναι λίγες οι ομάδες που αναζητούν έναν γρήγορο και τεχνίτη αριστερό μπακ μπορεί να... βοηθήσει τον Μαζουάκου στο να κλείσει μία μεταγραφή σε μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Είναι σαφές πως το προσεχές διάστημα θα είναι κρίσιμο. Ομάδες όπως η Μονακό βέβαια έχουν το οικονομικό υπόβαθρο να προσφέρουν όσα αξιώνουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα