Εκτός Euro ο Ρούντιγκερ!

Εκτός Euro ο Ρούντιγκερ!

Εκτός Euro ο Ρούντιγκερ!

bet365

Με μία πολύ δυσάρεστη εξέλιξη ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Γερμανίας την Τρίτη (8/6), καθώς ο Γιόακιμ Λεβ είδε τον Αντόνιο Ρούντιγκερ να τίθεται νοκ-άουτ ενόψει Euro, αποχωρώντας με πρόβλημα στους χιαστούς.

Τρομερά άτυχος στάθηκε ο Αντόνιο Ρούντιγκερ, καθώς στην πρώτη κιόλας προπόνηση της Γερμανίας επί γαλλικού εδάφους, ο κεντρικός αμυντικός αποχώρησε υποβασταζόμενος και λίγο αργότερα ανακοινώθηκε πως έχει υποστεί ρήξη χιαστών, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός διοργάνωσης.

Ο αμυντικός της Ρόμα που πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν και βρισκόταν στο στόχαστρο της Τσέλσι βρέθηκε στο έδαφος, στην προσπάθεια του να διεκδικήσει μια μπαλιά μαζί με τον Μίλερ και δυστυχώς γι' αυτόν οι φόβοι των ανθρώπων των «πάντσερ» επιβεβαιώθηκαν.

Ο Γιόακιμ Λεβ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τον αντικαταστάτη του, ωστόσο επικρατέστερος θεωρείται ο Τζόναθαν Τα της Λεβερκούζεν.

Σάμι Κεντίρα και Ζερόμ Μπόατενγκ ακολούθησαν μέρος του προγράμματος για προληπτικούς κυρίως λόγους και με τον Ματς Χούμελς να μη θεωρείται ακόμα 100% έτοιμος, ο προβληματισμός στη Γερμανία λίγο πριν από την εναρκτήρια αναμέτρηση της Κυριακής (12/6) κόντρα στην Ουκρανία μεγαλώνει.

 

EURO Τελευταία Νέα