Πουλίδο: «Δεν το εύχομαι αυτό για κανέναν»! (vids)

Πουλίδο: «Δεν το εύχομαι αυτό για κανέναν»! (vids)

Πουλίδο: «Δεν το εύχομαι αυτό για κανέναν»! (vids)

bet365

Ο Άλαν Πουλίδο δήλωσε στους Μεξικανούς πως δεν εύχεται σε κανέναν να περάσει ότι εκείνος με την απαγωγή του και ότι ξεκινάει κανονικά προετοιμασία με Ολυμπιακό.

«Δεν το εύχομαι αυτό για κανέναν! Είναι μία πολύ άσχημη εμπειρία αυτή που βίωσα (σ.σ. για την απαγωγή του). Σιγά σιγά το ξεπερνάω αλλά σίγουρα υπήρξε μέσα μου μεγάλος φόβος και δεν περίμενα ποτέ να περάσω κάτι τέτοιο», τόνισε μεταξύ άλλων στο Μεξικό για την απαγωγή του ο Άλαν Πουλίδο. Αναφορικά με το μέλλον του είπε πως «πρόκειται να φύγω και πάλι για Ευρώπη (σ.σ. εννοεί να ταξιδέψει άμεσα).

Ξεκινάω κανονικά προετοιμασία με τον Ολυμπιακό και ενώ θα πρέπει να ενημερώσω και γενικά την ομάδα μου». Παράλληλα στο Μεξικό τονίζεται πως η Τσίβας απέσυρε το ενδιαφέρον της για τον διεθνή άσο των πρωταθλητών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα