Μάρτινς: «Περιμένω για να κλείσω στον Ολυμπιακό»

Μάρτινς: «Περιμένω για να κλείσω στον Ολυμπιακό»

Μάρτινς: «Περιμένω για να κλείσω στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Αντρέ Μάρτινς μιλώντας σε Πορτογάλους δημοσιογράφους τους μετέφερε πως περιμένει την τελική ειδοποίηση για να κλείσει στον Ολυμπιακό για τη νέα χρονιά.

«Περιμένω για να κλείσω στον Ολυμπιακό. Εκτός απροόπτου θα είναι η επόμενή μου ομάδα», μετέφερε σε δημοσιογράφους στην Πορτογαλία ο Μάρτινς. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός - όπως έχει επιβεβαιωθεί διά στόματος Μάρκο Σίλβα - αποτελεί έναν μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού για την προσεχή περίοδο. Ο Ίβηρας τεχνικός πάντως προ ημερών είχε τονίσει πως δεν υπήρχε ακόμα deal με τον πρώην πλέον παίκτη της Σπόρτινγκ. Ο ίδιος ο Αντρέ Μάρτινς υποστηρίζει από μέρους του πως όπως όλα δείχνουν η επόμενή του ομάδα θα είναι ο Ολυμπιακός. Την χρονιά που μας πέρασε ο Μάρτινς είχε 8 ματς με την φανέλα του συλλόγου της Λισσαβώνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα