Η επόμενη μέρα και η φιέστα της Προοδευτικής

Νίκος Μαρούδας
Η επόμενη μέρα και η φιέστα της Προοδευτικής

bet365

Στο τραπέζι για να φτιάξουν τον σχεδιασμό της Προοδευτικής ενόψει της νέας σεζόν στη Γ' Εθνική θα κάτσουν την Δευτέρα οι διοικούντες την ομάδα του Κορυδαλλού. Τρίτη η φιέστα ανόδου.

Δύο... εφιαλτικά χρόνια στα τοπικά του Πειραιά ανήκουν στο παρελθόν για την Προοδευτική. Το καμάρι του Κορυδαλλού, επέστρεψε αήττητο στις Εθνικές κατηγορίες και ο στόχος είναι ένας και μοναδικός. Η συνέχιση της επιστροφής προς τις κορυφαίες κατηγορίες της χώρας.

Την Δευτέρα θα υπάρξει η πρώτη σύσκεψη των διοικούντων όπου και θα μπει σε λειτουργία ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά και φυσικά για την ομάδα που θα δημιουργηθεί για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Όπως όλα δείχνουν στο τιμόνι θα παραμείνει ο Βασίλης Σπάθας, με την διοίκηση να στοχεύει σε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές επιπέδου Football League, δείχνοντας την θέλησή της να επαναφέρει άμεσα την Προοδευτική στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Από εκεί και πέρα επί τάπητος θα τεθούν και οι αποχωρήσεις. Παρελθόν απότελεί ήδη ο Παναγιώτης Ατματζίδης, ενώ αναμένεται να τον ακολουθήσουν ακόμα 7-8 ποδοσφαιριστές.

Τρίτη η φιέστα

Σε ότι αφορά τώρα την φιέστα ανόδου και την απονομή του πρωταθλήματος, αυτή θα γίνει την Τρίτη στο γήπεδο του Κορυδαλλού. Η διοίκηση των «βυσσινί», ετοιμάζει μια μεγάλη γιορτή, η οποία θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα περιέχει εκτός των άλλων και φιλικό ανάμεσα στην τωρινή ομάδα της «Προο» και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα