Μετακομίζει σε νέα γραφεία η Κέρκυρα (pic)

Νίκος Μαρούδας
Μετακομίζει σε νέα γραφεία η Κέρκυρα (pic)

bet365

Με την επιστροφή της στη Σούπερ Λιγκ, η ΠΑΕ Κέρκυρα ετοιμάζεται να αλλάξει στέγη και να βρεθεί σε νέα πιο άνετα ιδιόκτητα γραφεία...

Εκτός από τα μεταγραφικά σε πρώτο πλάνο στην Κέρκυρα βρίσκεται και η μετακόμιση στα νέα πιο σύγχρονα, παρά το... γερασμένο κτήριο, γραφεία! Οι διοικούντες την ΠΑΕ, αποφάσισαν να πάρουν την ομάδα από τις Αλυκές και να την μεταφέρουν στο κέντρο του νησιού, σε μεγαλύτερα, ιδιόκτητα και πιο άνετα γραφεία...

Η ΠΑΕ θα στεγάζεται σε λίγο καιρό, καθώς οι εργασίες έχουν ξεκινήσει, στο πρώην Αστυνομικό Μέγαρο του νησιού, το οποίο είναι ένα νεοκλασικό που κατασκευάστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα και είναι γνωστό ως το Αρχοντικό Χαροκόπου.

Μπουτίκ, αίθουσα τύπου και γραφεία για... όλους!

Οι μεγάλες αίθουσες στο εσωτερικό του κτηρίου δίνουν την δυνατότητα στην ΠΑΕ να δημιουργήσει και περαιτέρω δράσεις από τα βασικά γραφεία. Συγκεκριμένα, στο πλάνο υπάρχει η δημιουργία μπουτίκ (κάτι που δεν υπήρχε ποτέ στο παρελθόν), αίθουσας τύπου, αλλά και εκμετάλλευση του μεγάλου προαύλιου χώρου που διαθέτει το νεοκλασικό.

Πέρα από το γραφείο προέδρου πλέον θα υπάρχουν και ξεχωριστά γραφεία για τον προπονητή, τον γενικό αρχηγό και για το λογιστήριο. Επίσης θα υπάρχει και η δυνατότητα να δημιουργηθούν και νέα ξεχωριστά γραφεία αν υπάρξουν νέα πόστα στην ΠΑΕ (π.χ. τεχνικού διευθυντή).

Από την ΠΑΕ, ευελπιστούν πως η μετακόμιση θα έχει ολοκληρωθεί το αργότερο εντός Ιουλίου, καθώς στα νέα γραφεία θέλουν να γίνει και η παρουσίαση της ομάδας για την νέα σεζόν.

Δείτε και μια εικόνα από το εξωτερικό του κτηρίου που θα μετακομίσει η ΠΑΕ Κέρκυρα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα