Κετσπάγια: «Θα ήθελα παίκτες από την Κύπρο»

Κετσπάγια: «Θα ήθελα παίκτες από την Κύπρο»

Κετσπάγια: «Θα ήθελα παίκτες από την Κύπρο»

bet365

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αποκάλυψε ότι θα ήθελε ποδοσφαιριστές από την Κύπρο για την ΑΕΚ τονίζοντας ότι ο πάγκος της Ένωσης αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για τον ίδιο.

Το gazzetta.gr είχε αναφέρει από την Δευτέρα (6/6) ότι ο Τιμούρ Κετσπάγια θα εξετάσει περιπτώσεις από την Κύπρο, μια αγορά που ο Γεωργιανός τεχνικός γνωρίζει καλά. Ο προπονητής της ΑΕΚ μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο αναφέρθηκε στη νέα του συνεργασία με την ΑΕΚ αλλά και τους υποψήφιους στόχους από την Μεγαλόνησο.

Αναλυτικά:

Για τις φήμες για ενδιαφέρον για κάποιους παίκτες από την Κύπρο: «Άκουσα και εγώ. Δεν έχουμε μιλήσει με ονόματα, ακόμα χθες ήρθα. Κάθε μάνατζερ θα γράφει διάφορα πράγματα. Ξέρω το Κυπριακό πρωτάθλημα. Θα ήθελα κάποιους παίκτες από το κυπριακό πρωτάθλημα. Υπάρχουν πολύ καλοί παίκτες που μπορούν να έρθουν στην ΑΕΚ και να διακριθούν»

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στην Sportingbet

Για τη συμφωνία με την ΑΕΚ: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ήρθα σε μια ομάδα που αγωνίστηκα και σαν ποδοσφαιριστής. Καλό είναι για μένα που ξέρω και την ομάδα. Στην Κύπρο βλέπουμε αυτά που γίνονται στην ομάδα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία και έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Για να φτάσουμε εκεί που όλοι θέλουν την ομάδα μας περιμένει αρκετή δουλειά. Εγώ θέλω να κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε. Να φτιάξουμε μια ομάδα που να κυνηγά το πρωτάθλημα. Έχουμε νωρίς Ευρωπαϊκά παιχνίδια και θα φτιάξουμε την ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Δεν έχουμε χρόνο μπροστά μας.Είναι πολλά τα χρόνια χωρίς πρωτάθλημα για μια ομάδα όπως η ΑΕΚ. Οι απαιτήσεις μεγαλώσανε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο.

Δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα πράγματα»

τοκιλιμακιο ελεγχει το γηπεδο συμφωνα με το ρεπορταζ πολλα και τιποτα. η απόφαση αναμενεται την αλλη βδομαδα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα