Χουανφράν: «Μάθημα ζωής το χαμένο πέναλτι στον τελικό»

Χουανφράν: «Μάθημα ζωής το χαμένο πέναλτι στον τελικό»

Κώστας Ζάλιαρης
Χουανφράν: «Μάθημα ζωής το χαμένο πέναλτι στον τελικό»

bet365

Πιο δυνατός από ποτέ δηλώνει πλέον ο Χουανφράν, έχοντας περάσει μια από τις χειρότερες νύχτες της ζωής του, την 28η Μαΐου στο Μιλάνο, όταν αστόχησε σε πέναλτι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η αδυναμία του να βοηθήσει τους «ροχιμπλάνκος» να... πιουν το πολυπόθητο νερό από την πηγή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, διεκδικώντας το πολυτιμότερο τρόπαιο σε διασυλλογικό επίπεδο, ήταν στιγμή που προκάλεσε έντονο πόνο στον Χουανφράν.

Μη καταφέρνοντας να νικήσει τον Νάβας από την άσπρη βούλα στη διαδικασία των πέναλτι, στέρησε από την Ατλέτικο την ευκαιρία να σταθεί εκείνη τυχερή και ν' αναρριχηθεί στην κορυφή της Ευρώπης.

Το κλάμα του μπροστά από τους οπαδούς της ομάδας και η συγγνώμη που θέλησε να τους ζητήσει, «λύγισαν» και τον πιο σκληρό οπαδό, όμως πλέον, ο Χουανφράν δηλώνει πιο δυνατός από ποτέ.

«Εκείνη η νύχτα ήταν από τις πιο δύσκολες της ζωής μου. Έχω επανέλθει, όμως, ψυχολογικά. Είμαι καλά. Η στήριξη των συμπαικτών μου, των οπαδών και του συλλόγου με έκαναν πιο δυνατό. Πρέπει πάντοτε να έχεις προετοιμαστεί για τα πάντα στη ζωή. Είναι μια διαδικασία κατά την οποία εκτίθεσαι και πάντοτε, μαθαίνεις από τα πάντα.

Ο γιος μου ήρθε και έκλαιγε μετά από εκείνο τον τελικό, όμως, ήθελα να του δείξω ότι η ζωή συνεχίζεται και οφείλουμε να βρούμε τη δύναμη από τις στιγμές που μας συμβαίνουν, είτε καλές, είτε κακές. Οφείλεις να βγαίνεις πιο δυνατός απ' ότι σου συμβαίνει».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα