Ο ΠΑΟΚ κοιτάει έντονα για Αμπντούλ Σισοκό

Ο ΠΑΟΚ κοιτάει έντονα για Αμπντούλ Σισοκό

Ο ΠΑΟΚ κοιτάει έντονα για Αμπντούλ Σισοκό

bet365

Ποιοι είναι οι τρεις ποδοσφαιριστές από την Ισπανία, που έχει «σκανάρει» ο ΠΑΟΚ και γιατί αυτή την στιγμή έχει προτεραιότητα η περίπτωση του Αμπντούλ Σισοκό.

Ο ΠΑΟΚ αναζητά ένα υψηλόσωμο «εξάρι» για τη μεσαία γραμμή του και ο Αμπντούλ Σισοκό της Μαγιόρκα είναι μια περίπτωση την οποία στην Τούμπα εξετάζουν έντονα.

Ο ύψος 1.83 μ. αμυντικός μέσος, στα 26 του, μένει ελεύθερος από τη Μαγιόρκα, μετά από μια γεμάτη σεζόν με 34 παιχνίδια (3 γκολ, 5 ασίστ) στην Σεγούντα Ντιβιζιόν, με το όνομά του να είναι στη μεταγραφική λίστα του «Δικεφάλου».

Όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ «η πολύ καλή παρουσία του στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος τράβηξε την προσοχή των ανθρώπων της ελληνικής ομάδας, που τερμάτισε στην 4η θέση της Σούπερ Λίγκας, αλλά εξασφάλισε το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ».

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, με καταγωγή από το Μάλι, είχε υπογράψει συμβόλαιο για ένα χρόνο με τον σύλλογο των Βαλεαρίδων και ως εκ τούτου είναι ελεύθερος και μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει. Ο ΠΑΟΚ παρακολούθησε ζωντανά τον Σισοκό σε πολλούς αγώνες στο δεύτερο γύρο της Σεγούντα, ενώ επίσης έχει παρακολουθήσει στενά, όπως γράφεται στην Ισπανία, τους Χουάν Οριόλ και Λούκας Αβελδάνο.

Πάντως η κύρια προσπάθεια του Μίχελ έχει επικεντρωθεί αυτή την στιγμή στον Αμπντούλ Σισοκό και στη συνέχεια θα κοιτάξει και για τις άλλες δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την Ισπανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα