Επιστροφή Χριστοδουλόπουλου θέλει ο Στραματσόνι

Επιστροφή Χριστοδουλόπουλου θέλει ο Στραματσόνι

Επιστροφή Χριστοδουλόπουλου θέλει ο Στραματσόνι

Την επιστροφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Παναθηναϊκό επιθυμεί ο Αντρέα Στραματσόνι, όπως σας είχε αποκαλύψει το Gazzetta.gr με τον Ζιλμπέρτο να τον γνωρίζει καλά από την κοινή του θητεία στους «πράσινους».

Ο Παναθηναϊκός έχει προαναγγείλει την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ του και έτσι, σύμφωνα με τη «Goal», οι «πράσινοι» και συγκεκριμένα ο Αντρέα Στραματσόνι φέρεται να έχουν προσεγγίσει τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, συζητώντας το ενδεχόμενο επιστροφής του στο «Τριφύλλι». Κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει το Gazzetta.gr από τις 9 Απριλίου...

Τον 29χρονο διεθνή μεσοεπιθετικό γνωρίζει πολύ καλά και ο νέος τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων», Ζιλμπέρτο Σίλβα, από την κοινή του θητεία στην ομάδα, ενώ ο υποβιβασμός της Ελλάς Βερόνα, στην οποία ανήκει, στη Serie B, έχει ανοίξει την πόρτα της εξόδου για τον Λάζαρο, καθώς ο ιταλικός σύλλογος θα ήθελε να απαλλαγεί από το υψηλό συμβόλαιο του (λήγει το 2017 και κυμαίνεται στις 600-700.000 ευρώ) και πιθανότατα δε θα είχε απαιτήσεις για τον πάικτη.

Ο Παναθηναϊκός φέρεται να έχει μεταβιβάσει τον ενδιαφέρον του στον Χριστοδουλόπουλο, που αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στη Σαμπντόρια, με τον Αντρέα Στραματσόνι να έχει έρθει μάλιστα και σε επαφή μαζί του, ενώ η περίπτωση του δεν αποκλείεται να σχετίζεται και αυτήν του Ιμπάρμο.

Πάντως για τον Λάζαρο τονίζεται πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από αρκετές ομάδες του εξωτερικού.

 

Best of internet