Τραυματίες και καμένο αυτοκίνητο σε οπαδικές συγκρούσεις!

Τραυματίες και καμένο αυτοκίνητο σε οπαδικές συγκρούσεις!

Περίπου 20 άγνωστοι περίμεναν τους οπαδούς του Ολυμπιακού που γύριζαν από Βουδαπέστη. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες ήταν οπαδοί της ΑΕΚ και από τις συγκρούσεις υπήρξαν πέντε τραυματίες, ενώ κάηκε ένα αυτοκίνητο.  

Τραυματίες και καμένο αυτοκίνητο σε οπαδικές συγκρούσεις!

Μερίδα οπαδών, που σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες και μαρτυρίες ήταν της ΑΕΚ, περίμενε στα πρώτα διόδια μετά το αεροδρόμιο τους οπαδούς του Ολυμπιακού που επέστρεφαν από τη Βουδαπέστη, όπου είχαν βρεθεί για το Φάιναλ 4 του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο.

Οι φερόμενοι «κιτρινόμαυροι» επιτέθηκαν στους «ερυθρόλευκους», με αποτέλεσμα να υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις, στη διάρκεια των οποίων, σύμφωνα με κάποιες μαρτυρίες, βγήκαν και μαχαίρια, ενώ ένα αυτοκίνητο κάηκε ολοσχερώς από βόμβα μολότοφ.

Στη διάρκεια των συγκρούσεων πέντε οπαδοί (που σύμφωνα με πληροφορίες που φέρονται να προέρχονται από την Αστυνομία ήταν του Ολυμπιακού) τραυματίστηκαν.

Η κατάσταση βρέθηκε εκτός ελέγχου για αρκετό διάστημα, ενώ στο σημείο κατέφθασε η Αστυνομία, η οποία φέρεται να προχώρησε σε προσαγωγές οπαδών της ΑΕΚ.

Best of internet