Λάτιν 10άρι και επιθετικό η Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Λάτιν 10άρι και επιθετικό η Κέρκυρα

bet365

Ο Γρηγορίου επιστρέφει από την Ουρουγουάη την Τρίτη με... λαυράκια στη λίστα του, με την Κέρκυρα να ετοιμάζεται για λάτιν χτυπήματα στην επιθετική της γραμμή.

Σε λάτιν ρυθμούς έχει αποφασίσει να κινηθεί αυτή τη μεταγραφική περίοδο η Κέρκυρα, τουλάχιστον σε ότι αφορά το επιθετικό της κομμάτι! Άλλωστε η παρουσία του Μιχάλη Γρηγορίου σε Αργεντινή και Ουρουγουάη, παράλληλα με την παρουσία του Οράσιο Καρντόσο στην πρώτη, μόνο τυχαία δεν ήταν.

Ο Έλληνας τεχνικός, την Τρίτη παίρνει τον δρόμο της επιστροφής για την πατρίδα και στη λίστα του έχει αρκετά... λαυράκια που αφορούν την επιθετική γραμμή. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, από την αγορά της Αργεντινή και της Ουρουγουάη θα έρθουν στην Κέρκυρα ο επιθετικός που αναζητεί η ομάδα, αλλά και το 10άρι. Στο νησί θεωρούν πως σε αυτές τις δύο θέσεις πρέπει να υπάρξουν προσθήκες που θα κάνουν την διαφορά και για τον λόγο αυτό έχουν ρίξει την προσοχή τους στη συγκεκριμένη αγορά.

Από εκεί και πέρα, αν προκύψει κάτι από την ελληνική αγορά για την επιθετική γραμμή, δεν θα αποκλειστεί, αλλά θα υπάρξουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Επίσης, για την ώρα στην Κέρκυρα, δεν ψάχνουν για μπακ, ενώ ακόμα δεν υπάρχει κάτι καλό που να έχει ξεχωρίσει και για την αμυντική γραμμή.

Σε ότι αφορά τώρα την περίπτωση του Ναζίμ, στην Κέρκυρα παραμένουν αισιόδοξοι παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ποδοσφαιριστή να έχει συμφωνήσει με την ΑΕΛ. Αυτό που τονιζόταν μάλιστα στο νησί, είναι πως «η ενημέρωση που έχουμε δεν αναφέρει καμία συμφωνία με την ΑΕΛ. Το αντίθετο μάλιστα...».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα