Μπατούρ: «Έχουμε ακούσει για Ολυμπιακό, αλλά περιμένουμε»

Μπατούρ: «Έχουμε ακούσει για Ολυμπιακό, αλλά περιμένουμε»

Μπατούρ: «Έχουμε ακούσει για Ολυμπιακό, αλλά περιμένουμε»

bet365

Ο ατζέντης του Μεχμέτ Τοπάλ αναλύει τα δεδομένα για τον παίκτη στο Gazzetta.gr, υπογραμμίζοντας πως δεν έχει κάνει επαφή με τον Ολυμπιακό αλλά ότι περιμένει κίνησή του.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει διαψεύσει από χθες τα όσα γράφονται και ακούγονται για τον Τοπάλ. Το Gazzetta.gr μίλησε με τον ατζέντη του, Μπατούρ Αλτιπαρμάκ, τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για το μέλλον του γενικότερα.

«Έχουμε ακούσει και εμείς για τον Ολυμπιακό αλλά περιμένουμε. Υπάρχει και φημολογία και πληροφορίες. Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Προσωπικά εγώ δεν έχω κάνει απευθείας επαφή με την ομάδα. Δεν υπάρχει ούτε υπήρξε κάποια επικοινωνία για πρόταση. Οπότε είναι κάτι το οποίο περιμένουμε για να δούμε το τι μπορεί να συμβεί», μας μετέφερε αρχικά.

Στην συνέχεια μίλησε για τον παράγοντα του Euro: «Θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για τον Μεχμέτ Τοπάλ το γεγονός ότι θα είναι στο Euro. Εάν πάει καλά με την Τουρκία αλλάζουν τα δεδομένα. Είναι λοιπόν αρκετά πιθανό να έχουμε εξελίξεις μετά».

Σχετικά με την ύπαρξη προτάσεων ο Μπατούρ επισήμανε: «Ναι υπάρχουν προτάσεις από Τουρκία και αλλού. Αυτήν την στιγμή έχουμε ξεκινήσει μία διαπραγμάτευση με την Φενέρ για νέο συμβόλαιο. Ανάλογα με το πως θα πάει και αυτή η κουβέντα θα δούμε μετά το πως θα πορευθούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα