Την «τελειώνει» ο Ζιλμπέρτο του «Κίβρα»

Νίκος Μαρούδας
Την «τελειώνει» ο Ζιλμπέρτο του «Κίβρα»

bet365

Ο Βραζιλιάνος επιστρέφει την Τετάρτη, την μέρα που παίρνει άδεια από το στρατόπεδο ο νεαρός μπακ και «κλείνει» η συμφωνία. Παραμένει η διαφορά αλλά και η αισιοδοξία για την μεταγραφή.

Σαν θέλει η νύφη και ο... γαμπρός. Μπορεί να υπάρχει στασιμότητα στο θέμα του Κυριάκου Κιβρακίδη και της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό, αλλά όλα δείχνουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει υπάρξει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Που έχει κολλήσει η μεταγραφή;

Αρχικά στο οικονομικό. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την αρχική του πρόταση (κοντά στις 100.000 ευρώ), ο Ατρόμητος έχει κάνει αντιπρόταση (κοντά στις 300.000 ευρώ) και εάν ανέβουν οι «πράσινοι» σ' ένα ποσό κοντά στις 250.000 ευρώ φαίνεται πως θα κλείσει το deal. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να επιστρέψει από το εξωτερικό ο Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, επιστρέφει στην Ελλάδα την Τετάρτη (ή την Πέμπτη μιας και πήγε Βραζιλία και Αγγλία) και πιθανότατα την Πέμπτη θα υπάρξει κατάληξη στην υπόθεση αυτή. Την ίδια μέρα, με την επιστροφή του Ζιλμπέρτο δηλαδή, βγαίνει με άδεια και ο Κιβρακίδης από το στρατόπεδο (έχει παρουσιαστεί στην Θήβα) και όλα δείχνουν πως την Πέμπτη θα έχουμε τις όποιες εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα, σε ότι αφορά την διαφορά, αυτή παραμένει όπως γράφουμε. Σε αυτά προσθέστε και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο όποτε όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία. Γι΄αυτό μαζί με την διαφορά παραμένει και η αισιοδοξία και από τις τρεις εμπλεκόμενες πλευρές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα