Νέες επαφές του Σίλβα με Πόρτο και Ερνάνι...

Νέες επαφές του Σίλβα με Πόρτο και Ερνάνι...

Οι Πορτογάλοι αποκαλύπτουν νέες επαφές Μάρκο Σίλβα με Πόρτο και την πιθανότητα να ασχοληθεί ξανά με τον Ερνάνι, παρότι ο εν λόγω εξτρέμ έχει... χαιρετήσει.

Νέες επαφές του Σίλβα με Πόρτο και Ερνάνι...

Το γεγονός πως ο Σίλβα είναι διαρκώς σε ανοιχτή γραμμή με την πορτογαλική αγορά είναι λίγο έως πολύ γνωστό. Επίσης γνωστό και σαφές είναι πως οι περισσότερες επιλογές και προτιμήσεις του για άμυνα και κέντρο και επίθεση είναι από εκεί. Ουσιαστικά όλο το... παιχνίδι στα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό γίνεται με Ιβηρική και Λατινική Αμερική. Από Έβερτον και Ζοσουέ μέχρι Μπαλάντα και προτάσεις - εισηγήσεις του Λουτσιάνο Γκαλέτι, που έχει ρόλο scouter κυρίως στην Αργεντινή.

Αυτό που προκύπτει ως νεότερη πληροφορία από την Πορτογαλία είναι νέα σειρά συζητήσεων του Μάρκο Σίλβα με στελέχη της Πόρτο. Για διαθεσιμότητα παικτών που μπορούν να ενδιαφέρουν και να αποκτηθούν ακόμα και ως δανεικοί για τη νέα περίοδο. Και εδώ οι Ίβηρες επαναφέρουν το όνομα του Ερνάνι. Ο Πορτογάλος εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι δεν έβγαλε θετικό πρόσημο στο Λιμάνι και ήδη είπε... αντίο μετά από έναν ετήσιο δανεισμό, ωστόσο στην Πορτογαλία εκτιμούν πως μπορεί ο παίκτης να απασχολήσει ξανά τον Σίλβα.

Δεν είναι βέβαιο πως θα βρει χώρο στο ρόστερ της Πόρτο. Σε μία τέτοια περίπτωση θα γίνει νέα κουβέντα για το μέλλον του. Σε μία τέτοια περίπτωση πάντως η ομάδα του πιθανότατα να προτιμήσει να τον πουλήσει από το να προχωρήσει σε νέο ετήσιο δανεισμό.

Best of internet