Ουδείς συμβιβασμός για Καρνέιρο και Μουρίνιο

Ουδείς συμβιβασμός για Καρνέιρο και Μουρίνιο

Κώστας Ζάλιαρης
Ουδείς συμβιβασμός για Καρνέιρο και Μουρίνιο

bet365

Καμία από τις δύο πλευρές δεν κάνει πίσω στην πολύκροτη υπόθεση της Εύα Καρνέιρο με τον Ζοσέ Μουρίνιο! Απέρριψε χρήματα για να λυθεί το ζήτημα η πρώην γιατρός της Τσέλσι, ισχυρίζεται πως δεν απευθυνόταν σ' εκείνη η ύβρις, η πλευρά του Πορτογάλου.

Γι' ακόμα μια φορά βρέθηκαν στο Δικαστήριο η Εύα Καρνέιρο και η ομάδα που εκπροσωπεί τον Ζοσέ Μουρίνιο ώστε να λυθεί το μείζον θέμα που έχει προκύψει μεταξύ τους επί προσωπικού, έπειτα από την απόλυση της γιατρού από τους «μπλε» του Λονδίνου στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

Η κατηγορία περί σεξιστικής συμπεριφοράς, αντιμέτωπος με την οποία βρίσκεται ο «special one», αντικρούεται από τους νομικούς του εκπροσώπους, οι οποίοι προσπαθούν να βρουν πάτημα τόσο στον τρόπο που εκλαμβάνονται οι λέξεις στην Αγγλία και την Πορτογαλία, αλλά και στο ότι ειπώθηκε αυθαίρετα και όχι με στόχο την Καρνέιρο.

Όπως έγινε γνωστό, η Τσέλσι είχε προσφέρει περισσότερο από 1,5 εκατ.ευρώ στη γιατρό για να μη συνεχιστεί το ζήτημα, όμως εκείνη τράβηξε στ' άκρα την υπόθεση και αρνήθηκε τον συμβιβασμό, επιδεικνύοντας σθένος για να το πάει μέχρι τέλους, βάζοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια την καριέρα της.

Η εκδίκαση διακόπηκε ώστε να εξεταστούν όλα τα νέα στοιχεία και να διαβαστούν προσεκτικά, για να συνεχιστεί την Τρίτη πλέον...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα