Μπουονανότε: «Θα μου άρεσε να γυρίσω στην Ρίβερ»

Gazzetta team
Μπουονανότε: «Θα μου άρεσε να γυρίσω στην Ρίβερ»

bet365

Ανοιχτός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ρίβερ Πλέιτ, προκειμένου να παίξει με το ίνδαλμά του, τον Ντ' Αλεσάντρο, παρουσιάστηκε ο Ντιέγκο Μπουονανότε.

Στην Αργεντινή, απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές του διακοπές, βρίσκεται ο Ντιέγκο Μπουονανότε και η παρουσία του εκεί δεν πέρασε απαρατήρητη. Έτσι, κλήθηκε να μιλήσει στο « Radio Continental», όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Λατινική Αμερική.

«Πάντα έλεγα οτι θα μου άρεσε να παίξω στην Ρίβερ. Η θητεία μου στην Κίλμες, ήταν εξαιτίας της κακής εμπειρίας που είχα στο Μεξικό. Η Κίλμες ήθελε έναν παίκτη και οι πόρτες ήταν ανοιχτές. Πάντα ήθελα και ονειρευόμουν την επιστροφή στην Ρίβερ. Δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό, αλλά θα πρέπει και η ομάδα να έχει ανάγκη έναν παίκτη σαν και εμένα», τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Σαν οπαδός της Ρίβερ, απολαμβάνω να βλέπω το ίνδαλμά μου, τον Ντ'Αλεσάντρο. Πάντα έλεγα οτι είναι όνειρό μου να παίξω μαζί του, καθώς είναι από τα μεγαλύτερα ινδάλματά μου. Νομίζω ότι ποτέ στο παρελθόν δεν ήμουν κοντά στην επιστροφή, γιατί δεν το ήθελα εγώ. Υπήρχαν επαφές της Κόλο Κόλο με τον ατζέντη μου, αλλά τίποτα περισσότερο από αυτό. Τα έχω αφήσει όλα σε αυτόν. Δεν εμπλέκομαι γιατί δεν σου κάνει καλό. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο, εδώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα