Στο στόχαστρο της Σαουθάμπτον ο Έμερι!

Στο στόχαστρο της Σαουθάμπτον ο Έμερι!

bet365

Ο Ρόναλντ Κούμαν κατευθύνεται προς την Έβερτον και η Σαουθάμπτον βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του, με τον Ουνάι Έμερι να αποτελεί τον μεγάλο στόχο των «Αγίων».

Η Έβερτον έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ρόναλντ Κούμαν, προκειμένου ο Ολλανδός να αναλάβει τα «Ζαχαρωτά» αντικαθιστώντας τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ και η Σαουθάμπτον αναζητά ήδη τον νέο της τεχνικό.

Πρώτος στη σχετική λίστα για τους «Αγίους» φαίνεται πως είναι ο Ουνάι Έμερι. Ο 44χρονος Ισπανός προπονητής έχει εκφράσει και στο παρελθόν την επιθυμία του να αναλάβει σύλλογο της Premier League, ενώ φαίνεται πως είχε έρθει σε επαφές και με την Έβερτον, προτού τα «Ζαχαρωτά» καταλήξουν στον Κούμαν.

Πάντως η περίπτωση του μόνο εύκολη δεν είναι για την Σαουθάμπτον, μιας και τον διεκδικούν αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι μεταξύ των οποίων Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» ανέφερε πως ο Έμερι αποτελεί την πρώτη επιλογή σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal για την πώληση των «ροσονέρι» στους Κινέζους, οι οποίοι εμφανίζονται πρόθυμοι να καταβάλουν άμεσα τη ρήτρα των 3 εκατομμυρίων, προκειμένου να κάνουν δικό τους τον τεχνικό της Σεβίλλης.

Εναλλακτική περίπτωση για την Σαουθάμπτον αποτελεί ο Έντι Χόου της Μπόρνμουθ, με τον 38χρονο Άγγλο να έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με τα «Κεράσια» τον περασμένο Οκτώβριο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα