Σουηδία - Ουαλία 3-0

Σουηδία - Ουαλία 3-0

Gazzetta team
Σουηδία - Ουαλία 3-0

bet365

Η Σουηδία κυριάρχησε, δεν άφησε κανένα περιθώριο στην κακή Ουαλία και έφτασε πολύ εύκολα στη νίκη με 3-0.

Εντυπωσιακή η Σουηδία στο φιλικό με την Ουαλία λίγες μέρες πριν τη σέντρα στο Euro. Οι παίκτες του Χαρμέν κυριάρχησαν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό, έφτασαν εύκολα στη νίκη με 3-0 και έδειξαν πανέτοιμοι για την Γαλλία. Οι Ουαλοί από την άλλη, χωρίς τον Μπέιλ στην αρχική ενδεκάδα, απογοήτευσαν και το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Το 1-0 ήρθε στο 40' με ωραίο τελείωμα του Φόρσμπεργκ μετά από εντυπωσιακή κούρσα και ασίστ του Ιμπραΐμοβιτς, ενώ το 2-0 στο 57' με τον Λούστιγκ από κοντά μετά από φάση διαρκείας. Οι Σουηδοί έχασαν και άλλες κλασικές ευκαιρίες, πριν ο Γκουιντέτι κάνει το τελικό 3-0 στο 87'.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στην Sportingbet!

Ο στράικερ του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε για 76 λεπτά στο πλάι του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ενώ ο Τζίμι Ντουρμάζ του Ολυμπιακού μπήκε ως αλλαγή στο 61ο λεπτό.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο απρόοπτος τραυματισμός του Αντρέας Ίσακσον, αποχώρησε στο ημίχρονο με πόνους στην πλάτη και τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ, πήρε ο Ρόμπιν Όλσεν!

Ο πρώην πορτιέρο του ΠΑΟΚ και νυν της Κοπεγχάγης είναι πολύ πιθανό να είναι ο βασικός γκολίπερ της Σουηδίας στο εναρκτήριο ματς του Euro, αφού οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ομάδας κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό του Ίσακσον.

Σουηδία (4-4-2): Ίσακσον (46' Όλσεν), Λούστιγκ, Γιόχανσον, Γκράνκβιστ, Όλσον (46' Ογκούστινσον), Σέλστρεμ, Λέβιτσκι (61' Έκνταλ), Λάρσον, Φόρσμπεργκ (61' Ντουρμάζ), Ιμπραχίμοβιτς (61' Κούγιοβιτς), Μπεργκ (76' Γκουιντέτι).

Ουαλία (4-5-1): Χένεσεϊ (46' Γουόρντ), Γκάντερ, Τσέστερ (64' Κόλινς), Α. Γουίλιαμς, Ντέιβις, Τέιλορ, Ράμσεϊ, Βόγκαν (64' Έντουαρντς), Κινγκ (64' Μπέιλ), Τζ. Γουίλιαμς (74' Χιους), Βόουκς (73' Τσερτς).

 

EURO Τελευταία Νέα