Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε πολλές προτάσεις για να κρατήσει τον Φορτούνη

Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε πολλές προτάσεις για να κρατήσει τον Φορτούνη

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός αρνήθηκε πολλές προτάσεις για να κρατήσει τον Φορτούνη

bet365

Στον Ολυμπιακό ήταν αποφασισμένοι να «δέσουν» τον Κώστα Φορτούνη και το έδειξαν αυτό, απορρίπτοντας αρκετές προτάσεις για τον Διεθνή άσο.

Παίκτης του Ολυμπιακού μέχρι το 2020 θα είναι ο Κώστας Φορτούνης, με την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών να ανακοινώνεται στην παρουσίαση των διαρκείας.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», οι πρωταθλητές είχαν κλείσει τα μάτια τους σε αρκετές σοβαρές προτάσεις για τον παίκτη.

«Στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στους αρμόδιους της ΠΑΕ και τους εκπροσώπους του διεθνούς ποδοσφαιριστή εμφανίστηκαν έγγραφες προτάσεις με πολλά μηδενικά, τις οποίες ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του αγνόησαν επιδεικτικά από τον Γενάρη μέχρι σήμερα», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ο Φορτούνης θα αμείβεται με 850.000 ευρώ τον χρόνο, ποσό που μπορεί να ξεπεράσει το 1.000.000 ευρώ ανάλογα με την επίτευξη των στόχων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα