Ντουρμάζ: «Ξέρω που θα πάει ο Ζλάταν, ζούμε σε μια φούσκα»

Ντουρμάζ: «Ξέρω που θα πάει ο Ζλάταν, ζούμε σε μια φούσκα»

bet365

Ο Τζίμι Ντουρμάζ θέλησε να... τρολάρει ερωτηθείς για το μέλλον του καλού του φίλου Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ενώ αναφέρθηκε στη συνεισφορά του Ολυμπιακού στο μεταναστευτικό λέγοντας ότι οι ποδοσφαιριστές είναι προστατευμένοι και πως θα πρέπει να βοηθούν περισσότερο.

Στενός φίλος του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ο Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για το μέλλον του σούπερ σταρ της εθνικής Σουηδίας, αλλά και την εμπειρία που είχε βοηθώντας τους πρόσφυγες με τον Ολυμπιακό.

Αφού αρχικά παραδέχτηκε ότι ξέρει το που θα συνεχίσει το μέλλον του ο Ζλάταν σε ερώτηση για το αν αυτή θα είναι η Γιουνάιτεντ, απάντησε γαμογελώντας θέλοντας φυσικά να... τρολάρει:

«Ναι, η Καμπούλ Γιουνάιτεντ τον παίρνει».

Στη συνέχεια, τον ρώτησαν για το αν γίνεται μάχη στις προπονήσεις για τη θέση στην 11άδα, με τον άσο του Ολυμπιακού να ξεκαθαρίζει:

«Όχι, δεν ισχύει αυτό, τουλάχιστον από μέρους μου. Μιλάμε όπως πάντα, Προσπαθούμε να βοηθάμε και να σουμβουλεύει ο ένας τον άλλον».

«Κάθε εβδομάδα πηγαίναμε και δίναμε ρούχα και τρόφιμα, ενώ παίζαμε ποδόσφαιρο μαζί ους. Με επηρέασε πολύ. Οι ποδοσφαιριστές ζούμε σε μια φούσκα, είμαστε προστατευμένοι στη ζωή μας. Δεν είναι έτσι όμως, θα πρέπει να βοηθάμε περισσότερο», σχολίασε σχετικά με το μεταναστευτικό.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα