Το νέο υπερσύγχρονο «ερυθρόλευκο» στούντιο

Το νέο υπερσύγχρονο «ερυθρόλευκο» στούντιο

Το νέο υπερσύγχρονο «ερυθρόλευκο» στούντιο

Εικόνες από το νέο υπερσύγχρονο στούντιο που θα στεγάζεται στο «Γ.Καραϊσκάκης» και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες του Olympiacos TV, έδωσε στη δημοσιότητα η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Αυτό δεν είναι ένα απλό μότο για τον Ολυμπιακό αλλά τρόπος ζωής και συμπεριφοράς. Και το καλύτερο δεν αναζητείται μόνο στον αγωνιστικό τομέα αλλά σε όλα. Φυσικά και στον τρόπο με τον οποίο βγαίνει η εικόνα της ομάδας προς τα έξω.

Στο «Γ. Καραϊσκάκης» υπάρχει πλέον ένα νέο υπερσύγχρονο τηλεοπτικό στούντιο. Το στούντιο του Olympiacos TV. Συνεντεύξεις, ρεπορτάζ, παρακάμερα αγώνων, παρουσιάσεις, εκδηλώσεις, φιλανθρωπικές δράσεις και όποια άλλη «θρυλική» δραστηριότητα θα «περνάει» από το νέο στούντιο στο «Γ. Καραϊσκάκης» ώστε να απολαμβάνουν όλοι το καλύτερο δυνατό οπτικό και ηχητικό αποτέλεσμα. 

Ο Ολυμπιακός προχωράει. Εξελίσσεται. Βελτιώνεται. Πάει μόνο μπροστά. Πλέον μπαίνει σε μια νέα ψηφιακή εποχή. Πιο σύγχρονη και πιο άρτια. Μείνετε στο www.olympiacos.org και στο Olympiacos TV γιατί τα καλύτερα έρχονται!».

Best of internet