Με τις... ευλογίες της Φλίτγουντ στην Άρσεναλ ο Βάρντι!

Με τις... ευλογίες της Φλίτγουντ στην Άρσεναλ ο Βάρντι!

bet365

Ο Τζέιμι Βάρντι προβάρει τη φανέλα της Άρσεναλ προς απογοήτευση των φίλων της Λέστερ, ωστόσο από την άλλη η Φλίτγουντ Τάουν σταυρώνει τα δάχτυλα της να μην χαλάσει το deal, καθώς περιμένει να βάλει στα ταμεία της το πόσο των 6,25 εκατ. ευρώ.

Η μεταγραφή του Τζέιμι Βάρντι στην Άρσεναλ θεωρείται πλέον θέμα χρόνου από τα βρετανικά ΜΜΕ και τα συναισθήματα στο στρατόπεδο των δύο πρώην ομάδων του είναι ανάμεικτα.

Οι «Κανονιέρηδες» προς απογοήτευση της Λέστερ ενεργοποίησαν τη ρήτρα των σχεδόν 25 εκατ. ευρώ για την αποδέσμευσή του, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Ρανιέρι και έτσι το κλίμα στις «Αλεπούδες» δεν είναι ιδιαίτερα ευχάριστο. Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 29χρονος φορ θα περάσει μέσα στην Κυριακή (5/6) από ιατρικές εξετάσεις.

Αντίθετα με μεγάλη ανυπομονησία παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Φλίτγουντ Τάουν, την ομάδα που αγωνιζόταν ο Βάρντι προτού πάρει τη μεταγραφή στη Λέστερ και συμμετέχει στο πρωτάθλημα της League 2 (τερμάτισε στη 19η θέση).

Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, η Φλίτγουντ διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 25% σε περίπτωση που ο 29χρονος φορ πάρει μεταγραφή σε άλλη ομάδα, γεγονός που σημαίνει πως θα καρπωθεί 6,25 εκατ. ευρώ εφόσον ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Άρσεναλ, ποσό που σίγουρα θεωρείται ιδιαίτερα μεγάλο για τα δεδομένα του συλλόγου και την κατηγορία που αγωνίζεται.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα