«Έκπληξη του Euro ο Μακ!»

«Έκπληξη του Euro ο Μακ!»

Gazzetta team
«Έκπληξη του Euro ο Μακ!»

bet365

Άγγλοι και Ιταλοί θέλουν τον Ρόμπερτ Μακ να αποτελεί την έκπληξη της Σλοβακίας στο Euro 2016, που θα γίνει στη Γαλλία!

Η... κλεψύδρα αδειάζει, όσον αφορά την αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του Euro 2016, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γαλλίας. Έτσι, τα μέσα ενημέρωσης σε όλη την Ευρώπη έχουν ξεκινήσει την παρουσίαση των προφίλ των Εθνικών ομάδων που θα λάβουν μέρος. Σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και η Σλοβακία, με Άγγλους και Ιταλούς να βλέπουν ως έκπληξη της διοργάνωσης τον Ρόμπερτ Μακ!

Συγκεκριμένα, η βρετανική εφημερίδα Guardian και η ιταλική Gazzetta dello Sport χαρακτήρίζουν τον άσο του ΠΑΟΚ ως τον άνθρωπο που θα εκπλήξει τους πάντες. «Ο Γιαν Κόζακ θα δώσει στον Μακ την ευκαιρία να τραβήξει τα βλέμματα. Ο 25χρονος άσος βγήκε από την ακαδημία της Μάντσεστερ Σίτι, από όπου έφυγε το 2010 στα 19 του, ενώ πέρασε τέσσερα χρόνια στη Νυρεμβέργη, πριν πάει στον ΠΑΟΚ και γίνει παίκτης-κλειδί για την ομάδα.

Και στην Εθνική έδειξε το καλό του πρόσωπο, ενώ ήταν αυτός που σκόραρε το μοναδικό γκολ στην καθοριστική νίκη επί της Ουκρανίας στα προκριματικά. Με εξαιρετική τεχνική και ταχύτητα, ο Μακ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων της Ιταλίας, μεταξύ άλλων της Μίλαν και της Φιορεντίνα και θα έχει μία μεγάλη ευκαιρία να δείξει την ποιότητα του και να κερδίσει μία μεταγραφή σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης», αναφέρει μεταξύ άλλων η Guardian.

«Αν θέλετε να δοκιμάσετε μια εύκολη πρόβλεψη για την έκπληξη των Σλοβάκων, ένα καλό όνομα θα ήταν ο Ρόμπερτ Μακ. Τη φετινή χρονιά, σε όλες τις διοργανώσεις σημείωσε 20 γκολ σε 46 εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ. Όχι και άσχημα για έναν μεσοεπιθετικό που η αξία του είναι στα 6 εκατομμύρια αυτή τη στιγμή», γράφει, από τη μεριά της, η Gazzetta dello Sport.

 

EURO Τελευταία Νέα