Σκίμπε: «Να είμαστε έτοιμοι τον Σεπτέμβριο»

Σκίμπε: «Να είμαστε έτοιμοι τον Σεπτέμβριο»

Gazzetta team
Σκίμπε: «Να είμαστε έτοιμοι τον Σεπτέμβριο»

bet365

Ο Μίκαελ Σκίμπε δήλωσε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά όχι από το αποτέλεσμα, και τόνισε ότι σκοπός είναι η Εθνική να είναι έτοιμη τον Σεπτέμβριο για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των διεθνών, αλλά όχι από την ήττα, εμφανίστηκε ο Μίκαελ Σκίμπε στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του πρώτου φιλικού με την Αυστραλία στο Σίδνεϊ. Ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός τόνισε ότι σκοπός είναι η Εθνική να είναι έτοιμη τον Σεπτέμβριο για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και αναφέρθηκε στο δεύτερο ματς με τα «καγκουρό» την Τρίτη (7/6).

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για την ήττα από την Αυστραλία και την προσπάθεια των διεθνών: «Ασφαλώς δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα και με τον τρόπο που ήρθε, αλλά οφείλω να πω ότι ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο τα παιδιά προσπάθησαν σκληρά. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν γενικότερα σε ένα πολύ βαρύ και δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο γήπεδο και με άσχημες καιρικές συνθήκες.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλή απόδοση, κάναμε αρκετά λάθη, κυρίως γιατί δεν παίζαμε γρήγορα και δεν αλλάζαμε τη μπάλα με ταχύτητα, δίνοντας την ευκαιρία στους Αυστραλούς που πίεζαν πολύ να μας κλέβουν μπάλες και να βγαίνουν στην αντεπίθεση.

Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε πλήρως το ματς, κάναμε και ορισμένες ευκαιρίες και θεωρώ ότι μέχρι το 80ό λεπτό δεν κινδυνεύσαμε από τον αντίπαλό μας. Ωστόσο, στο τελευταίο μέρος του ματς δεχτήκαμε πίεση από την ομάδα της Αυστραλίας και θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί γκολ νωρίτερα και όχι στο τελευταίο λεπτό»,

Για τη συνολική εικόνα του ματς: «Είναι δεδομένο ότι περιμέναμε τους αντιπάλους μας να παίξουν με τον τρόπο που αγωνίστηκαν, αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι κι εμείς δεν είχαμε τη δυνατότητα, πρώτον να έχουμε όλους τους παίκτες νωρίτερα στη διάθεσή μας, δεύτερον πως ορισμένοι ήρθαν μόλις προχθές στην αποστολή και τρίτον ότι εκτός της κούρασης που υπήρχε τα παιδιά ήταν επηρεασμένα και από το δύσκολο και μακρινό ταξίδι».

Για το δεύτερο ματς με την Αυστραλία στη Μελβούρνη: «Πλέον μας ενδιαφέρει το ματς της Τρίτης στη Μελβούρνη, στο οποίο ασφαλώς και θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα. Βγάλαμε σήμερα κάποια συμπεράσματα, θα δούμε και την ομάδα την Τρίτη, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει πιο πολύ απ' όλα είναι να είμαστε έτοιμοι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, οπότε θα ξεκινήσουμε την προσπάθειά μας στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018».

 

Τελευταία Νέα