«Καμία επαφή με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον Μπίσεβατς»

«Καμία επαφή με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για τον Μπίσεβατς»

bet365

Ο Ματέια Κέζμαν, μάνατζερ του Μίλαν Μπίσεβατς, διέψευσε εκ νέου τις όποιες φήμες θέλουν τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ να έχουν βολιδοσκοπήσει τον Σέρβο αμυντικό της Λάτσιο.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό La Lazio Siamo Noi και αναφερόμενος στο μέλλον του πελάτη του ξεκαθάρισε ότι δεν υφίσταται καμία επαφή, ούτε με τον ΠΑΟΚ, αλλά ούτε και με την ΑΕΚ. Πάντως άφησε ένα… παράθυρο για την αλλαγή σελίδας στην καριέρα του Μπίσεβατς, ο οποίος πήγε τον Ιανουάριο στη Λάτσιο, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην ενδεκάδα (11 αγώνες, 1 γκολ) των «λατσιάλι».

«Όλα όσα έρχονται ως νέα από την Ελλάδα είναι μόνο φήμες, δεν είχα ποτέ καμία επαφή με αυτές τις ομάδες. Όσο για το μέλλον του στη Λάτσιο; Θα δούμε, η μεταγραφική αγορά είναι ανοικτή και αρκετά μεγάλη σε χρονική διάρκεια, τα πάντα μπορούν να συμβούν…», σχολίασε ο ατζέντης του 33χρονου κεντρικού αμυντικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα