Πρόταση Παναθηναϊκού για Κιβρακίδη!

Gazzetta team
Πρόταση Παναθηναϊκού για Κιβρακίδη!

bet365

Επίσημη πρόταση για την απόκτηση του δεξιού μπακ του Ατρομήτου Κυριάκου Κιβρακίδη φέρεται να έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός, με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα μάλιστα να έχει αναλάβει τις επαφές με τους Περιστεριώτες.

Ο Παναθηναϊκός έχει προαναγγείλει ακόμα μεγαλύτερη «ελληνοποίηση» του ρόστερ του και σύμφωνα με τη «Sport Day» οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ατρόμητο για τον Κυριάκο Κιβαρκίδη, κατόπιν θετικής εισήγησης και του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο 24χρονος μπακ αγωνίστηκε φέτος σε 21 ματς της Super League και προέρχεται από γεμάτες χρονιές με τον Ατρόμητο, ενώ εμφανίζεται έτοιμος να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του παίρνοντας μεταγραφή σε ομάδα με υψηλότερους στόχους και απαιτήσεις.

Έτσι αυτό που απομένει είναι η θετική εισήγηση και της ομάδας του Περιστερίου, με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα να έχει αναλάβει τις επαφές για την ολοκλήρωση της υπόθεσης. Όπως αναφέρεται συμφωνία δεν έχει υπάρξει ακόμα, ωστόσο αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί μέσα στις επόμενες ημέρες, μιας και οι συζητήσεις βρίσκονται σε καλό δρόμο.

Οι «πράσινοι» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στον Ατρόμητο και κάποιο ποσοστό μεταπώλησης, πέρα από τα χρήματα που προβλέπει η πρόταση τους, ενώ πριν από δύο ημέρες ο Αντρεά Στραματσόνι είχε τηλεφωνική συνομιλία με τον Τραϊανό Δέλλα, προκειμένου να συλλέξει ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τον Κιβρακίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα