Ντομίνγκες: «Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω, ανήκω στον Ολυμπιακό»

Ντομίνγκες: «Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω, ανήκω στον Ολυμπιακό»

Ντομίνγκες: «Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω, ανήκω στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες ξεκαθάρισε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι θα εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, το οποίο εκπνέει του χρόνου.

Το όνομά του γράφεται συνέχεια στο ρεπορτάζ της Ρίβερ Πλέιτ. Ο κόσμος της ομάδας θέλει να δει και πάλι με την λευκή φανέλα και τη διαγώνια κόκκινη ρίγα τον Τσόρι, όμως, θα πρέπει να κάνει υπομονή.

Ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού, μιλώντας στο «infobae.com» τόνισε ότι πάντα σέβεται τις ομάδες που ανήκει και πως αυτή τη στιγμή είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Ετσι, αν είναι να επιστρέψει στην Ρίβερ, αυτό θα γίνει σε έναν χρόνο και όχι αυτό το καλοκαίρι, όπου οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να παίξουν και στα προκριματικά του Champions League.

«Έχω ακόμη έναν χρόνο συμβολαίου το οποίο θα ολοκληρώσω, επειδή φέτος παίζουμε στα προκριματικά του Champions League. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και αποδείξαμε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα, που οφείλει να κερδίζει κάθε διοργάνωση», είπε αρχικά ο «μαέστρος» του Ολυμπιακού και συνέχισε:

«Λαμβάνω την αγάπη του κόσμου συνεχώς, αλλά δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω, δεν το σκέφτομαι, δεν είναι ακόμη στο μυαλό μου, αλλά πάντως δείχνω μεγάλο σεβασμό στις ομάδες που ανήκω και σήμερα ανήκω στον Ολυμπιακό».

«Τότε η ομάδα με χρειαζόταν (όταν είχε υποβιβαστεί στη β' κατηγορία). Σήμερα η Ρίβερ είναι σε καλύτερο επίπεδο», είπε ο «Τσόρι» αναφερόμενος στην κατάσταση που υπήρχε όταν μαζί με τον Καβενάγκι οδήγησαν τους «εκατομμυριούχους» στην πρώτη κατηγορία και πάλι.

Από το σχολιασμό του δεν έλειψε και το Κόπα Αμέρικα, με τον ίδιο να λέει: «Νομίζω ότι είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα τα πάει καλά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα