«Ο Άλαν Πουλίδο δραπέτευσε επειδή ένιωσε ότι θα τον σκοτώσουν»

«Ο Άλαν Πουλίδο δραπέτευσε επειδή ένιωσε ότι θα τον σκοτώσουν»

Gazzetta team
«Ο Άλαν Πουλίδο δραπέτευσε επειδή ένιωσε ότι θα τον σκοτώσουν»

bet365

Συγκλονίζει ο αδερφός του Άλαν Πουλίδο, ο οποίος είπε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως ο επιθετικός του Ολυμπιακού ένιωσε ότι θα τον σκοτώσουν γι αυτό και δραπέτευσε.

Ο Αρμάντο, αδερφός του Άλαν Πουλίδο μίλησε για την απαγωγή του αδερφού του λέγοντας ότι απέδρασε επειδή ένιωσε ότι πρόκειται να τον σκοτώσουν.

«Ο Άλαν ξαφνικά άκουσε έναν τύπο, με τον οποίο διαπραγματευόμουν να λέει "όχι δεν θέλω να τον αφήσουμε, ας τον σκοτώσουμε". Ένιωσα απελπισία και αβοήθητος», είπε αρχικά

Μάλιστα, ο Αρμάντο, ο οποίος έκανε προπονήσεις με το Λεβαδειακό όταν έπαιζε δανεικός πέρυσι ο αδερφός του, είπε για το ότι ακούγεται πως δεν ήταν κανονική η απαγωγή του:

«Είναι λυπηρό που αμφισβητείται το πρεστίζ του αδερφού μου. Καλύτερα θα είναι να φύγουμε για κάποιο χρονικό διάστημα από εκεί» και στο τέλος είπε πως δεν έχει καμία σχέση με την κυβέρνηση της Ταμαουλίπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα