Δυναστεία με Μουρίνιο η Γιουνάιτεντ!

Δυναστεία με Μουρίνιο η Γιουνάιτεντ!

Gazzetta team
Δυναστεία με Μουρίνιο η Γιουνάιτεντ!

bet365

Η Γιουνάιτεντ ετοιμάζει μια νέα πρόταση στον Μουρίνιο, αφού ευελπιστεί πως με τον Πορτογάλο στο τιμόνι της θα επιστρέψει στην κορυφή!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη Γιουνάιτεντ, αλλά ο σύλλογος βλέπει ακόμα πιο μπροστά κι ετοιμάζεται να του προτείνει ένα πολυετές συμβόλαιο. Αλλωστε, επιθυμεί να δημιουργήσει ξανά μια δυναστεία με τον Special One στον πάγκο της. Εξάλλου, τις ίδιες προθέσεις έχει και ο Πορτογάλος τεχνικός, κάτι που εκμυστηρεύθηκε στον εκτελεστικό διευθυντή της Μάντσεστερ, Εντ Γούντγουρντ στη συνάντηση που είχαν! Η θητεία του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον άρχισε τον Νοέμβριο του 1986 και ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2013, ο Μόγιες... άντεξε μόλις 34 ματς, ενώ ο Φαν Χάαλ δεν εξάντλησε το τριετές συμβόλαιο! Για τον Μουρίνιο αυτός είναι ο 7ος ποδοσφαιρικό του σταθμός και η μεγαλύτερή του θητεία είναι στην Τσέλσι, απ' όπου απολύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2007!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα