Κροατική επιβεβαίωση για Ραντόσεβιτς

Κροατική επιβεβαίωση για Ραντόσεβιτς

Κροατική επιβεβαίωση για Ραντόσεβιτς

bet365

Το Gazzetta.gr αποκάλυψε το όνομα του Γιόζιπ Ραντόσεβιτς για τον Ολυμπιακό, με τα κροατικά media να επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ και τις πιθανότητες για το deal.

Από χθες έχετε ενημερωθεί από το Gazzetta.gr για την περίπτωση του Κροάτη μέσου Ραντόσεβιτς για τον Ολυμπιακό. Μία ημέρα μετά τα κροατικά media και μεταξύ άλλων η κροατική έκδοση του Goal.com ανέδειξαν το θέμα, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του Gazzetta.

Επισημαίνεται μάλιστα πως με ένα ποσό της τάξεως του 1 - 1,5 εκατ. ευρώ ο παίκτης μπορεί να κλείσει ως δανεικός για έναν χρόνο από τη Νάπολι. Στις αναφορές τους οι Κροάτες κάνουν λόγο και για τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ (σ.σ. όνομα που έχει ήδη διαρρεύσει για τον παίκτη ενώ κάποιες άλλες πηγές μιλούσαν και για Ελλάδα και ΠΑΟΚ - που επίσης έχει προκύψει από χθες - για τον διεθνή άσο) και ότι οι ερυθρόλευκοι ουσιαστικά της... χαλάνε τα σχέδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα