«Ο Γκουαρδιόλα με ζήτησε και με έπεισε»

Κώστας Ζάλιαρης
«Ο Γκουαρδιόλα με ζήτησε και με έπεισε»

bet365

Στην ανοιχτή επιστολή του προς τη Μπορούσια Ντόρτμουντ και τους οπαδούς της, ο Ιλκάι Γκουντογκάν ευχαριστεί άπαντες και αναφέρεται στον λόγο που αποφάσισε να συνεχίσει στη Μάντσεστερ Σίτι.

Από το πρωί της Πέμπτης, ο Γερμανός μέσος ανήκει στους «πολίτες» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, με τον παίκτη να μετακομίσει στην Αγγλία έναντι περίπου 27 εκατ.ευρώ.

Στην επιστολή του, την οποία συνόδευσε από φωτογραφία με τους Τούχελ και Κλοπ, έγραψε:

«Έπειτα από πέντε επιτυχημένα χρόνια, ήρθε η ώρα ν' αποχαιρετήσω τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Μαζί, ζήσαμε στιγμές επιτυχίας, αλλά δείξαμε ότι ήμασταν ενωμένοι στα δύσκολα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους κ.κ. Γιούργκεν Κλοπ και Τόμας Τούχελ με τους οποίους συνεργάστηκα τα τελευταία χρόνια. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους της ομάδας, τους συμπαίκτες μου αλλά και τους οπαδούς μας που με στήριζαν πάντοτε.

Η αλλαγή αυτή έρχεται στην καριέρα μου διότι με πήρε τηλέφωνο ο Γκουαρντιόλα, συζητήσαμε, με έπεισε και μου είπε ότι ήταν το κατάλληλο σημείο στην καριέρα μου για το επόμενο βήμα. Θα ήθελα μαζί με τον Πεπ να κάνω το επόμενο βήμα για τη βελτίωσή μου ως ποδοσφαιριστής. Είμαι χαρούμενος που παρά τον τραυματισμό μου, οι δύο ομάδες έφτασαν σε συμφωνία για τη μεταγραφή μου. Εύχομαι μόνο τα καλύτερα για τη Ντόρτμουντ».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα